site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Kız Öğrenci Yurdundan Huzurevine sürpriz ziyaret

Kız Öğrenci Yurdundan Huzurevine sürpriz ziyaret
09.11.2014
A+
A-

ogrenciler (2)

Selçuk Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Kız Öğrenci Yurdunda kalan 16 öğrenci, Yurt sorumlusu Gülden Özen ile birlikte Selçuk Belediyesi Akıncılar Huzurevi sakinlerine sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Huzurevindeki yaşlılarılar ile sohbet eden öğrenciler, onların buradaki yaşam öykülerini dinlediler, yaşlılara moral verdiler.

Selçuk Belediyesi Akıncılar Huzurevindeki yaşlılara sürpriz yaparak ziyarette bulunan öğrenciler, onlara ilk olarak kendilerini tanıttılar. Daha sonra yaşlılarla sıcak bir sohbet gerçekleştiren öğrenciler, huzurevinde yaşamanın nasıl bir duygu olduğu konusunda yaşlıların düşüncelerini ve fikirlerini sordular.

Burada kalan herkesin sağlıklı bir ortamda hizmet aldığını ve ihtiyaçlarının karşılandığını ifade eden Selçuk Belediyesi Akıncılar Huzurevi sakinleri, yapılan bu ziyaretten dolayı mutlu olduklarını ve kendilerini ziyaret eden genç öğrencilere teşekkür ettiklerini belirttiler.

Burada kalan huzur evi sakinleri ile birlikte bir aile olduklarını, bu ailenin içerisinde gençleri de görmek istediklerini belirten Selçuk Belediyesi Akıncılar Huzurevi Sosyoloğu Osman Gülmez, huzurevinde hobi olarak çalışma grupları oluşturduklarını, bu çalışma guruplarına gençlerden de destek beklediklerini ifade etti. Özellikle dışarıya çıkan yaşlılara gençlerin yardımcı olabileceğine dikkat çeken Sosyolog Osman Gülmez, ayrıca yaz döneminde huzurevi bahçesinde çeşitli çalışmalar yaptıklarını da hatırlatarak huzurevi sakinlerinin bu tarz katkılara ihtiyaçları olduğuna vurgu yaptı.

Büyük fedakârlık göstererek Huzurevindeki sakinleri ziyaret eden genç öğrencilerin bu ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Selçuk Belediyesi Akıncılar Huzurevi Müdürü Serpil İbri, “İnşallah ileride çok büyük başarılara imza atarsınız” diyerek, bu tür ziyaretlerin devamını beklediğini söyledi.

Yapılan bu ziyaretin ardından huzurevinden ayrılan öğrenciler, akşam saatlerinde de öğrenci yurdunda kalan Yelda Gürsoy’a doğum günü sürprizi yaptılar. Selçuk Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Kız Öğrenci yurdunda arkadaşları Yelda Gürsoy’a hep birlikte doğum günü sürprizi hazırlayan öğrenciler, yurt sorumlusu Gülden Özen ile birlikte doyasıya eğlendiler.

ogrenciler (1)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.