site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Kıtalararası heyecanın 4. Etabı Selçuk’ta sonuçlandı

Kıtalararası heyecanın 4. Etabı Selçuk’ta sonuçlandı
13.10.2018
A+
A-

54. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nun 4. Etabı olan Marmaris Selçuk Meryem Ana ‘da sonlandı. Etabın kazananı Kazakistanlı Alexey Lutsenko oldu. Genel klasmanda zirveye çıkan Alexey Lutsenko turu 5 saat 24 Dakika 22 saniyede bitirerek turkuaz mayo sahibi oldu.

Selçuk Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’na bir kez daha ev sahipliği yaptı. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve Türkiye’nin dünya çapındaki en prestijli spor organizasyonları arasında yer alan Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu bu yıl 9 – 14 Ekim tarihleri arasında düzenleniyor.

Uluslararası Bisiklet Birliği (UCI) takviminde 2. HC kategorisinde yer alan ve 6 etaptan oluşan, dünyanın tek kıtalar arası bisiklet turu olan 54. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu 20 Profesyonal takım toplam 140 sporcuyla 9 Ekim’de Konya’da başladı. Turun 4. Etabı olan 205.5 Kilometrelik Marmaris Selçuk Etabı Meryem Ana Evi’nde son buldu. 4. Etabın sonu için Meryem Ana’da düzenlenen törene Selçuk Kaymakamı Ekrem İnci, Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, kurum çalışanları ve vatandaşlar katıldı.

54. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nun 4. Etabı’nın ikincisi Diego Ulusi olurken; üçüncülüğü Eduard Prades elde etti. 4. Etabın birincisi Alexey Lutsenko’ya ödülünü Selçuk Kaymakamı Ekrem İnci verdi. Turun ikincisi olan İtalyan sporcu Diego Ulusi ödülünü Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’dan aldı. Üçüncü olan İspanyol sporcu Edvard Prodes ise ödülünü Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı ile protokol üyeleri verdi. Türk Milli Takımı’ndan Onur Balkan da Türkiye güzellikleri klasmanında zirvedeki yerini korudu.

Marmaris Selçuk sonlandıran bisikletçiler turun 5. Etabı olan Selçuk Manisa Etabı için 13 Ekim Cumartesi günü saat 10.15’te Atatürk Caddesi’nden hareket edecekler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.