site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Kısmetlerini TV’de arıyorlar

Kısmetlerini TV’de arıyorlar
31.05.2016
A+
A-

Her kesimden vatandaşın evlenmek için taliplerini aradığıtelevizyon ekranlarındaki evlilik programlarında şu an 4 Torbalılı isim, evleneceği kişiyi arıyor.

Evlenecekleri kişiyi TV’de arıyorlar

SON zamanlarda ekranlarda evlenme programları reyting rekorlarını alt üst ediyor. Her kesimden vatandaşın evlenmek için taliplerini aradığı evlilik programlarında şu an 4 Torbalılı isim talibini arıyor. Torbalılı Hanife Ömrüm Gürdal’ı neredeyse tüm ilçe bilirken, üç ismin daha Torbalılı olduğu öğrenildi. Taliplerini Star TV’de yayınlanan Uğur Aslan ve Seda Sayan’ın sunduğu “Evleneceksen Gel” isimli evlilik programında arayan Torbalılı pazarcı Gülser Hanım, Zuhal Topal’la da taliplerini arayan Hanife, Rabia ve önceki gün programa katılan Serkan Acar’la birlikte bu sayı 4’e çıktı. Daha önce de çok sayıda Torbalılı’nın ekranlara bu amaçla çıktığı belirtilirken ilk defa aktif talip arayan sayısı bu denli çok oldu.

GÖLLÜCELİ SERKAN KATILDI

Ekranlar da son zamanlarda geniş izleyici kitlesi bulan evlilik programlarına Torbalılılar damga vuruyor. Torbalılı Hanife Ömrüm Gürdal, tüm ülkede gündem haline gelirken, 3 ayrı ismin daha ilçeden evlilik programlarına katıldığı öğrenildi. Bu üç adaydan ikisi Zuhal Topal’ın yönettiği Zuhal Topal’la programında taliplerini ararken, diğer aday ise Star TV’de yayınlanan Uğur Aslan ve Seda Sayan’ın sunduğu “Evleneceksen Gel” isimli evlilik programında evleneceği kişiyi arıyor. Son zamanlarda rekor başvurunun olduğu programa son olarak Göllüceli Serkan Acar katıldı.

EVLENMEK İSTİYORLAR

Torbalılı birçok isim bugüne kadar taliplerini aramak için ekranlara çıktı. Aktif olarak 4 ismin taliplerini aradığı programlarda en popüler isim ise Hanife. Hanife’den sonra programa bir de Rabia Hanım katıldı. Torbalı’da yaşayan ve bir evlilik yapan 22 yaşındaki Rabia Hanım da evleneceği kişiyi ekranlar da arıyor. FOX TV’de yayınlanan Zuhal Topal’la isimli evlilik programına son olarakGöllüceli 37 yaşındaki Serkan Acar katıldı. Bir evlilik yapan Acar, programa loca adaylarından Cansu’ya talip olarak katıldı. Cansu Hanım tarafından ret edilen Acar, şimdi diğer taliplerini arıyor. Ekranlarda talibini arayan bir diğer isim Torbalı’da pazarcılık yapan Gülser Hanım. Star TV’de koca adayını bekleyen Gülser Hanım, bir nişanın da eşiğinden dönmüştü.
Haber: İbrahim DANIŞ-torhaber.com

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.