site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Kışlıklarda Kaftan farkı

Kışlıklarda Kaftan farkı
17.01.2015
A+
A-

KAFTAN (7)

Selçuk’ta yoğunluğun yaşandığı mağazalardan olan Kaftan’da birbirinden şık ve güzel kışlıklar mevcut. Mağazada fiyatlar oldukça indirimli.

Selçuk’ta Ziegburg Caddesinde kadın ve çocuk giyim üzerine iki adet dükkânı ve 1016 Sokak’ta (Müftülük karşısında) yer alan erkek giyim mağazaları olmak üzere toplam 3 işyeri ile faaliyet gösteren Kaftan Giyim; bayan, erkek ve çocuk giyimde A’dan Z’ye her türlü ürünü bünyesinde bulunduruyor. Bu yıl kış sezonunun çok hareketli geçtiğini dile getiren Kaftan Giyim’in sahibi Ramazan Yüksel ”Bu kadar zamandır burada durabilmemi, kaliteli ürünlerimle müşterilerimizi memnun kılmayı hedeflediğimiz için başardığımızı düşünüyorum. Mağazamızda satılan ürünleri özenle seçerek getirtiyoruz. Hepsi markalı ürünlerdir. Yüzlerce mağazayı dolaşıp en çok beğenilen ürünlerden bir konsept oluşturuyoruz. Bu yaptığımız konseptler müşterilerimiz tarafından çok beğeniliyor. Müşterilerimizle fikir alışverişinde bulunuyoruz. Onların isteklerine göre hareket ediyoruz. Bu zamana kadar bizleri tercih eden tüm Selçuklulara teşekkür etmek istiyorum. Çalışma azmimizi gayretimizi her zaman onlara borçluyuz. Bu şevkle çalışıp her zaman en iyisini sunmaya devam edeceğiz‘‘ sözlerini ifade etti.

MODA’NIN ADRESİ KAFTAN GİYİM

Selçuk’a öncülük eden mağazalar arasında yer alan Kaftan Giyim‘in sahibi Ramazan Yüksel, ‘‘Modayı her zaman yakından takip ediyoruz. En iyi, en kaliteli ürünleri Selçuklulara sunmak için elimizden geleni yapıyoruz. Müşterilerimizin memnuniyeti bizi her daim mutlu ediyor. Yıllardır bu sektörün içindeyim. Bu kadar zamandır burada durabilmemi, kaliteli ürünlerimle müşterilerimizi memnun kılmayı hedeflediğimiz için başardığımızı düşünüyorum. Bizi tercih eden Selçuklulara da buradan teşekkür ediyorum. Mağazamızda her kesimin cebine göre alışveriş yapabileceği kaliteli ürünler var. Onların takdirini kazanmak ve memnun edebilmek için her zaman en kaliteli ürünleri tek tek seçip mağazamıza getiriyorum‘‘ dedi.

KIŞLIK GİYİMİN ADRESİ

Uzun yıllar boyunca giyim mağazası işleten Ramazan Yüksel, getirdiği kaliteli model tarz ürünleriyle sektörün aranan isimlerinden oldu. Yaptığı indirimlerle de Selçuk’ta adını duyuran mağazada bayanlar, erkekler ve çocuklar için pantolon, hırkalar, kaşe, deri mont, kot ceketler, spor mont ve klasik montlar kısaca her tarza uygun ürün bulunuyor. Kaftan Giyim‘in sahibi Ramazan Yüksel, her kesime hitap ettiklerini belirterek, ”Kaliteli ürün ve modayı yakından takip ederek müşteriyi el üzerinde tutmak en önemli ilkemiz. Fiyatlarımızın cazip olmasından dolayı her dönem tercih ediliyoruz. Ürün çeşidimizin çok olması da müşterilerimizi etkiliyor” dedi.

MARKALI ÜRÜNLER

Modayı hem mağazalarında hem de ürünlerinde takip edip Selçuk’a taşıdıklarını belirten Ramazan Yüksel, ”Modanın en son trendlerini takip ederek Selçuk’a taşıyoruz. Mağazamızdaki şuanda bulunan bütün ürünler yeni sezon ürünleridir. Hem bayanlara hem de erkeklere yönelik olmak üzere mağazamızda, gömlek, kazak, kot gömlek, pantolon gibi akla gelebilecek her türden spor ve klasik kıyafet bulunmaktadır. Bu kadar zamandır burada durabilmemizi, kaliteli ürünlerimiz ile müşterilerimizi memnun kılmayı hedeflediğimiz için başardığımızı düşünüyoruz. Mağazamızda her kesimin cebine göre alışveriş yapabileceği çok kaliteli ürünler var. Onların takdirini kazanmak ve memnun edebilmek için her zaman en kaliteli ürünleri tek tek seçip mağazamıza getiriyoruz” dedi.

KAFTAN (2)

KAFTAN (9)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.