site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Kişiye Özel Cüzdan

Kişiye Özel Cüzdan
04.12.2019
A+
A-

Şahsi eşyaların başında kişinin cüzdanı gelir. Son zamanlarda her konuda olduğu gibi cüzdan tasarımlarında da farklı modellere yer veriliyor. Kişiye özel cüzdan tasarımlarında kişinin adının yazılı olduğu cüzdanlar hazırlanıyor. Kadınlar ve erkekler için farklı özelliklere sahip cüzdanlar kullanım kolaylığının yanında şıklığı ile de göz dolduruyor. Bu cüzdanlar ince deriden üretilmekte ve üzerine ad soyad yazılabildiği gibi isim ve soy ismin baş harfleri de yazılabiliyor. Böylece cüzdan sahibi olduğu kişi için çok daha özel hale geliyor.

Kişiye Özel Cüzdan İle Güzel Bir Hediye Seçeneği

Arkadaşınıza, eşinize, dostunuza güzel bir hediye almak ama bu hediyenin onun için çok çok özel olmasını istiyorsanız bunun için yapmanız gereken kişiye özel cüzdan seçeneğini değerlendirmeniz olacaktır. Bu cüzdanı alacağınız kişiye özel hale getirecek bir yazı yazdırıp ona özel bir gününde hediye edebilirsiniz. Böylece bu cüzdanı aldığınız kişi çok mutlu olacaktır. Kişiye özel cüzdanlar farklı renklerde üretilmekte olup üzerindeki yazılar cüzdan rengine göre değişiklik göstermektedir. Siz de güzel ve farklı bir hediye seçeneği düşünüyorsanız https://www.hediyezen.com/kisiye-ozel-cuzdan sayfasınız ziyaret ediniz.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.