site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Kireçcili’de yol çalışmaları devam ediyor

Kireçcili’de yol çalışmaları devam ediyor
06.02.2019
A+
A-

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı Kireçcili’de yapılan yol çalışmalarını yerinde inceledi. Kireçcili’de yaşayan ve arazisi olan vatandaşların sıkıntılarını gidermek amacıyla yapılan çalışmalar kapsamında 6 bin metrekare kilit parke taş döşemesi yapıldı.

Selçuk’ta yol çalışmalarının kent merkezinde ve gerekli yerlerde devam ettiğini belirten Başkan Bakıcı; “İZBETON ile ortak bir şekilde Kireçcili’de düzenleme, temizlik ve asfalt çalışmalarını yapıyoruz. Yaz ayında Kireçcili’de yaklaşık 6 bin metrekare kilit parke taşı döşenmişti. Bölgedeki çıkış yolları ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Yollardaki arıkları alıyoruz; yamalarını yaptırıyoruz. Bunun yanı sıra ekiplerimiz ciddi temizlik çalışmaları da yapılıyor. Yaklaşık 6- 7 km’lik alanda bir çalışma yapılıyor. Bu yol oldukça işlek. Birçok arazisi olan, çiftçisi olan vatandaşımız bu yoldan faydalanıyor. Dolayısıyla bu yolun onarımı hem bu mevkide yaşayan vatandaşlar açısından, hem de burada arazisi olan vatandaşlarımız açısından büyük önem arz ediyor. Bu hizmetlerimize devam edeceğiz” dedi.

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı Kireçcili’de yaşayan vatandaşlarla sohbet ederek köyden ayrıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.