site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Kınalı Kuzular Uğurlandı

Kınalı Kuzular Uğurlandı
06.02.2015
A+
A-

ASKERLERİMİZ (1)

Türkiye’nin dört bir yanında olduğu gibi Selçuk ilçesindeki kınalı kuzular da davullar eşliğinde uğrulandılar.

Kınalı askerlerin arkasından sevinç gözyaşı döken anneler ise büyük bir gurur ile evlatlarına sarılarak, vatani görevleri için yavrularını uğurladı.

1995/1 tertip askerler sevinç gözyaşı döken aileleri arasında uğurlandılar. Yaklaşık bir aydır askere gidecekleri için Türk Bayrağıyla süslenen araba ve motosikletleri ile ilçede konvoyla gezen askerler, gitmeden bir gün önce orkestra eşliğinde geç saatlere kadar doyasıya eğlendiler. Daha sonra anneler, babalar, ağabeyler, ablalar evlatlarını yolcu edebilmek için Selçuk Garajını doldurdu. Vatanı evlatlarına emanet edecekleri için oldukça duygulanan anneler; “Vatanımız çocuklarımıza emanet. Onlarla gurur duyuyoruz” dediler.

Hep bir ağızdan İstiklal Marşı ve Onuncu Yıl Marşını söyleyen gençler ailelerine seslenerek; “Vatan bize emanet, siz rahat uyuyun” dediler.

HABER: SEDA KONUKSELÇUK HABER

ASKERLERİMİZ (2)

YORUMLAR
  1. med dedi ki:

    allaha emanet olun