site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Kimi Kandırıyorsunuz Türkiye Bu Olanları Görmeli

Kimi Kandırıyorsunuz Türkiye Bu Olanları Görmeli
19.01.2013
A+
A-

3_pkklinin_cenaze_toreniPARİSTEN BAŞLADI HABURU BİLE GÖLGEDE BIRAKACAK ŞOV. 3 TERÖRİSTİN TABUTU ÖRGÜT BEZLERİNE SARILDI. YARI RESMİ KILIKTA TÖREN YAPILDI. TÜRKİYE’YE GETİRİLEN BU TABUTLARDA GURBETTE ÖLEN TÜRK VATANDAŞLARI DEĞİL. TÜRKİYE CUMHURİYETİNE SAVAŞ AÇMIŞ TERÖRİSTLER VARKEN, ATATÜRK’ÜN ADINI TAŞIYAN HAVALİMANI ÖRGÜT YANDAŞLARINA TESLİM EDİLDİ. HABURDA Kİ ŞOVDAN DAHA BÜYÜK ŞOVDU ORTADA Kİ…

TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN EMNİYET GÜÇLERİ SORUMLU DEĞİL AMA SORUNLU AĞIZLARCA NE DEMEKSE SAĞ DUYUYA ÇAĞRILARAK SOKAKTAN ÇEKİLDİ VE DİYARBAKIR BÖLÜCÜ ÖRGÜTE TERK EDİLDİ.

BU GÖRÜNTÜLERİ TÜRK MİLLETİNDEN SAKLAYANLARA YAZIKLAR OLSUN. BU PERDELEMEDE ÜZERİNE DÜŞENİ SELAM ÇAKARAK YERİNE GETİREN GAZETECİLİĞE ALKIŞ TUTANLARA DA.

AMA UNUTULMASIN Kİ BURADA SELAM ÇAKTIĞINIZ EMRİ VEREN DEĞİL SEVGİLİ MESLEKTAŞIM, SİZ ASLINDA YERDE BİRŞEYLER OLURKEN GÖKYÜZÜNE ISLIK ÇALARAK O TABUTLARI VE PAÇAVRAYI SELAMLADINIZ.  BU DA BİR BAŞKA GERÇEK.
HABER İN DEVAMINI AŞAĞIDA Kİ VİDEODAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…

YORUMLAR
  1. kordelya dedi ki:

    yazık cok yazık,
    devlet göz yumuyor
    millet görmezden geliyor
    yazık çok yazık
    yokmu dur dıyecek
    yokmu yeter artık dıyecek
    hazırız beklıyoruz
    sadece kucucuk bır kıvılcım beklıyoruz…………………..

  2. vatan dedi ki:

    eş başkanın oy verenleri izlesin bu görüntüleri. öteki dünya varsa eğer, bu topraklar için şehitlerin elleri boğazınızda olacak unutmayın..