site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Keyifli Bir Vakit İçin, Koyu Gölge’yi Tercih Edin

Keyifli  Bir Vakit İçin, Koyu Gölge’yi Tercih Edin
25.05.2015
A+
A-

DSC_7292

Koyu Gölge Dinlenme Tesisleri, kır düğünü ve her türlü özel organizasyonlarınızda hizmet vermeye devam ediyor. Çocuklara özel oyun alanları ve birbirinden lezzetli menüleri ile dikkatleri üzerine toplayan Koyu Gölge Dinlenme Tesisleri kaliteli hizmet anlayışını ön planda tutarak tüm müşterilerin memnuniyeti kazanıyor.

Serpme kahvaltı, gözleme ve ızgara çeşitleri ile damağınıza hitap eden Koyu Gölge Dinlenme Tesisleri, uzun bir yolculuğun tüm yorgunluğunu atacağınız eşsiz bir mekan. Yaz aylarında evlenecek olan çiftlerin en çok tercih ettiği kır düğünü, Koyu Gölge ile fark yaratıyor. Günler öncesinden rezervasyon yaptıran genç çiftler, hayallerindeki düğünü Koyu Gölge Dinlenme Tesislerinde gerçekleştiriyor.

Ailenizle ve dostlarınızla eşsiz bir ortamda vakit geçirmek istiyorsanız, Koyu Gölge Dinlenme Tesisleri Torbalı – Selçuk karayolu üzerinde sizleri bekliyor.

DSC_7298

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.