site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Kent Belleği Restorasyon Fuarı’nda

Kent Belleği Restorasyon Fuarı’nda
30.10.2013
A+
A-

kent bellegi

Kent Belleği Restorasyon, Restorasyon ve Kültür Mirasını Koruma teması ile Türkiye’de düzenlenen tek fuar olma özelliği taşıyan Yapex Tadilat Fuarı’na katılıyor. Fuarın açılış günü düzenlenecek panelde Başkan Ülgür de konuşmacı olarak yer alacak. 

Avrupa Tarihi Kentler Birliği (Heritage Europe) desteği ile ÇEKÜL – Çevre ve Kültür Değerlerini Koruma ve Tanıtma Vakfı ve Tarihi Kentler Birliği işbirliğinde Akdeniz Tanıtım tarafından 31 Ekim’de Antalya’da Expo Center’da düzenlenecek olan Yapex Tadilat Fuarı bu yıl ilk kez Restorasyon, Renovasyon ve Kültür Mirasını Koruma teması ile düzenleniyor. Selçuk Belediyesi Selçuk Efes Kent Belleği de bu temaya çok uygun başarılı bir uygulama olduğu için bu fuara davet edildi. 3 Kasım’a kadar sürecek olan fuarda etkileyici bir stantla yer alacak olan Selçuk Belediyesi Selçuk Efes Kent Belleği Selçuk’u ve Kent Belleği’ni yerli yabancı katılımcı ve ziyaretçilere tanıtacak. Fuarda ayrıca Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür de konuşmacı olarak yer alacak. 31 Ekim’de Antalya Expo Center’da açılışı yapılacak fuarda Tarihi Kentler Birliği ve ÇEKÜL Vakfı tarafından düzenlenecek olan Kent Müzeleri ve Arşivleri Panelinde bir konuşma yapacak olan Başkan Ülgür, Tütün Deposu’ndan Kent Belleği’ne dönüşümün öyküsünü anlatacak. Başkan Ülgür konuşmasında ayrıca Kent Belleği’nin Selçuk kültürüne,  Selçuk kültürünün de Kent Belleği’ne katkılarından bahsedecek. Fuarda yer alacak olan Kent Belleği standında ise Kent Belleği sergilerinden örnekler yer alacak. Stantta ayrıca broşür, pano, Kent Belleği çalışmaları kapsamında hazırlanan kitaplar ve belgesellerle Selçuk’un ve Kent Belleği’nin tanıtımı yapılacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.