site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Kaymakamlık Turnuvaları büyük bir heyecanla başladı

Kaymakamlık Turnuvaları büyük bir heyecanla başladı
23.03.2016
A+
A-

Büyük bir heyecan ile başlayan 25. Selçuk Kaymakamlık Spor Turnuvaları renkli anlara sahne oldu. Kurumlar arası kaynaşmanın en güzel örneklerinden biri olan ve on yıl aradan sonra yeniden başlayan Kaymakamlık Turnuvasında takımlar yerlerini aldı. Turnuvanın açılış konuşmasını yapan Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, tüm takımlara başarı dilerken, “Aslında bana göre tüm takımlarımız bu turnuvaya katılarak birinci oldular” dedi.

Selçuk Belediyesi’nin de desteği ile bu yıl yeni düzenlemeler yapılarak sporcuların oldukça rahat bir ortamda spor yaptıkları Gazi Mustafa Kemal Spor Salonu’nda düzenlenen turnuvaya başta Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı ve Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı olmak üzere; Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Mustafa Alptuğ Aydınlı, Emniyet Müdürü Uğur Er, Başkan Yardımcıları Ali Karakurt, Yılmaz Çırak, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda sporsever katıldı.

Müsabakalarda 24 Takım mücadele edecek

Birçok takımın katıldığı 25. Selçuk Kaymakamlık Spor Turnuvaları kapsamında Gazi Mustafa Kemal Spor Salonu’nda maçlar başladı. On yıl aradan sonra tekrar başlayan ve büyük ilgi gören Kaymakamlık Turnuvası’nda voleybol erkeklerde 2 grup – 12 takım ,  kadın  sporcular 5 takım, basketbol erkeklerde  ise 2 grupta toplam 7 takım  mücadele edecek. Bireysel yarışacak sporcuların da bulunduğu turnuvada, voleybol erkeklerde Selçuk Belediyesi ve Selçuk Emniyet karşılaşması ile başladı. Selçuk Belediyesi’nin de katkı sunduğu turnuvalarda 24 takım mücadele edecek.

Ben bu katılımdan dolayı gurur duydum

Turnuvanın açılış konuşmasını yapan ve konuşmasında Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda iyi ahlaklısı severim’ sözünü hatırlatan Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı; “Çok doğru bir söz. Bu salona girdiğimiz dakikalardan günler evvelinden beri bütün daire müdürleri, personeller, kurum görevlileri burada heyecan içerisindeler. Geçmiş yıllarda olan bu maçlar huzurun, ahengin, kurumlar arası kaynaşmanın en güzel sebeplerinden biridir. Ben bu katılımdan dolayı gurur duydum” dedi.

Bana göre bu turnuvada herkes kazandı

Önümüzdeki yaz aylarında ayrı bir turnuva daha düzenlemeyi düşündüklerini ifade eden Kaymakam Boyacı, “Bu turnuvaya iştirak eden herkes kazanmış durumdadır. Bu anlamlı kupa maçına iştirak etmekle siz spora, dostluğa, kardeşliğe verdiğiniz önemi vurguladınız. Bu bir heyecan yarışıdır. Olabildiğince seyirciler iştirak edecek ve bu maçlar huzur, ahenk içerisinde devam edecektir. Yaklaşmakta olan bahar ve yaz günleri çiçekler arasında bu renkli günleri de huzurlu, güzel bir şekilde geçiririz. Maçlarımızın hayırlı uğurlu geçmesi dileğiyle hepinize bu güzel faaliyette üstün başarılar diliyorum” dedi.

Federasyon hakemleri ve gözlemcileri tarafından yönetilen turnuva büyük bir heyecan ile başlayarak renkli görüntülere sahne oldu.

TJ3A2744

TJ3A2779

belediyebayanvoleybol

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.