site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Kaymakam İnci’den Polis Haftası Mesajı

İzmir’in Selçuk İlçesi Kaymakamı Ekrem İnci Türk Polis Teşkilatı’nın 175. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesaj yayımladı.

Kaymakam İnci’den Polis Haftası Mesajı
09.04.2020
A+
A-

Kaymakam İnci; Polis Teşkilatımızın 175. kuruluş yıl dönümünü tebrik ediyorum…

Selçuk İlçe Kaymakamı Ekrem İnci, Türk Polis Teşkilatı’nın 175. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle yayımladığı mesajda şunları söyledi; “Ülkemizin ve milletimizin huzur ve asayişinin sağlanması kadar milli birlik ve beraberliğimizin devamı için de vazgeçilmez bir unsur olan polis teşkilatımız köklü kurumların başında gelmektedir. Bizlerin, huzur ve güven içinde yaşamasını sağlamak amacıyla, her türlü zorluğa göğüs gören Emniyet Teşkilatımızın kuruluşunu bir kez daha kutlamanın mutluluğu ve gururu içerisindeyim. Polislerimiz, yaşadığımız il ve ilçelerde zaman ve mekan gözetmeksizin zor şartlarda görevini en iyi şekilde yerine getirme gayreti içerisindedir. Aslında polislerimiz bizlerin yani milletin ta kendisidir. Emniyet Teşkilatımızın görevlerini elbette anlatmakla bitiremeyiz. Saat kavramı olmadan can ve mal güvenliğimizi sağlamak amacıyla bu zorlu görevi kendisine meslek edinen polislerimiz, yerine getirdikleri başarılı görevler ile her zaman gurur kaynağımız olmuştur olmaya da devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle, 10 Nisan 1845 tarihinden bu yana, milletimizle yan yana duran emniyet teşkilatımızın 175. kuruluş yıl dönümünü yürekten kutluyor, başta kahraman şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi de minnetle anıyorum, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de zor günlerden geçtiğimiz bu zamanlarda Milletimizin birliği ve beraberliği konusunda üstün gayretle çalışan polis kardeşlerime de çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.