site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Kaymakam Hüseyin Ergi Şampiyon Öğrencilerini Kabul Etti

Kaymakam Hüseyin Ergi Şampiyon Öğrencilerini Kabul Etti
29.05.2014
A+
A-

tire-kaymakami (1)

Tire Kaymakamı Hüseyin Ergi Bilgi Koleji’nin şampiyon öğrencilerini kabul etti.

Kaymakam Ergi’ye gerçekleşen ziyarette, Özel Bilgi Koleji Müdürü İsmail Özgüç ile birlikte Dünya 3.sü olan projenin danışmanı Volkan Güçük hazır bulundu.

Tire Kaymakamı Hüseyin Ergi öğrencileri başarılarından dolayı tek tek kutladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ergi “Her zaman söylüyorum. Eğitimin üç unsuru öğrenci, okul ve ailedir. Bilgi Koleji bunların uyum içinde olduğu bir yerdir. Üçü uyum içinde olunca başarı arkasından gelir. Kolejinizi ve öğrencilerinizi göstermiş oldukları başarıdan dolayı kutluyorum. Geldiğiniz bu noktanın arkadaşlarınıza da örnek olmasını temenni ediyorum. Bilgi Koleji Tiremize bu başarı mutluluklarını hep yaşatıyor ve yaşatmaya da devam edecektir. Gençlerimiz bizim geleceğimizdir. Okulunuzun her alandaki faaliyetlerini gururla takip ediyorum” dedi.

Tire Kaymakamı Hüseyin Ergi, öğrenciler ve okul yöneticileri arasında karşılıklı bilgi alışverişi ve sohbet şeklinde süren ziyaret sonrasında Tire Kaymakamı Hüseyin Ergi öğrencilere başarı sertifikası verip hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Özel Bilgi Koleji Müdürü İsmail Özgüç, Kaymakam Bey’e “İlgi ve desteğinize okulum adına teşekkür ediyorum. Tire genelinde düzenlemiş olduğumuz her türlü sosyal ve sportif faaliyetlere desteğinizi esirgemiyorsunuz. Bu öğrencilerin yetişmesinde en önemli unsur olan ailelerine de teşekkür ediyorum. Ayrıca tüm velilerimize de şahsınızda teşekkür ediyorum. Bize güvenip çocuklarını emanet ediyorlar. Biz de onların güvenine layık olmak için çalışıyoruz. Tire Özel Bilgi Koleji olarak akademik, sosyal, sanatsal ve sportif faaliyetlere çok önem veriyoruz. Bu başarıyı daha da ileriye taşımayı hedefliyoruz” dedi.

Dünya 3.sü olan projenin danışmanı Volkan Güçük “Dünyada yaygın olarak kullanılan insansız hava araçları çok yüksek maliyet gerektirmekte. Bizim projemiz çok yüksek güvenlik gerektirmeyen her yerde kullanılabilir. Maliyet olarak diğerleri ile kıyaslanmayacak kadar ucuza geliyor.” dedi.

Türkiye genelinde 5.,6.,7. ve 8. sınıflardan, 72 ilden 2 bin 635 öğrencinin katıldığı MAFETYA’dan (Matematik Fen ve Teknoloji Yarışması) gümüş madalya kazanan Hümanur Özlü ve bronz madalya kazanan Nesibe Çulhacı MAFETYA’da, Bayındır, Selçuk ve Tire bölgesinden ilk defa madalya kazanan öğrenciler olmaktan çok mutlu olduklarını belirtti. Bu yıl 9.su düzenlenen MAFETYA Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından Türkiye’deki bütün ortaokullara duyuruluyor

Milli Eğitim Bakanlığı’nın izni Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteği ile Türkiye’deki bütün ortaokullara duyurulan SEPTO’ya (Sanat Eğitimi Proje Tasarım Olimpiyatı) ise bu yıl Türkiye 81 ilden 515 okuldan yaklaşık 5 bin öğrenci katıldı. Oyuncak tasarımı kategorisinde Soner Şahingöz ile Türkiye ikincisi, resim kategorisinde Hilal Karakurt Türkiye üçüncüsü olarak Tire’nin gururu oldular. Eserleri İzmir fuar alanında açılan standlarda sergilendi.

Dünyanın sayılı bilişim olimpiyatları arasında yer alan Infomatrix, her yıl binlerce proje müracaatını ön elemeden geçiriyor. Finale kalan projeler dünyanın saygın üniversitelerinin öğretim görevlilerinden oluşan bir jüri tarafından değerlendiriliyor. Bu yıl finale kalan, 43 ülkenin 257 projesi Bükreş’te yarıştı. Dünya 3.sü olan Berat Çabuk ise “Bu başarıyı sağlayan okuluma, öğretmenlerime ve uzay teknolojileri kulübündeki ekip arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” dedi.

tire-kaymakami (2)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.