site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Kaymakam Ekrem İnci Ticaret Odasının Toplantısına Konuk Oldu

Kaymakam Ekrem İnci Ticaret Odasının Toplantısına Konuk Oldu
01.11.2018
A+
A-

Selçuk Ticaret Odası komite üyeleri ortak toplantıda buluştu. Yeni dönemin ortak ilk toplantısının konuğu Selçuğa yeni atanan Kaymakam Ekrem İnci oldu.

Toplantıda Odanın altı aylık faaliyetleri hakkında Basın Halkla İlişkiler Sorumlusu Berrin Dereli tarafından verilen brifingin ardından dış ilişkiler ve Kırgızistan yatırım ortamı hakkında bir sunum gerçekleştirildi. Daha sonra toplantıya katılan yeni Selçuk Kaymakamı Ekrem İnci komite üyeleriyle tek tek tanıştı. Selçuk’ta yapılması düşünülen yatırımlar ve faaliyetler hakkında projeksiyonunu paylaştı. Oda Başkanı Koray Yolcu komite toplantısına katılan Kaymakam İnci’ye başarı dileklerini ileterek “Kaymakamımız İstanbul Esenyurt’tan kentimize geldi. Kendisi hem deneyimli hem de dinamik bir devlet adamı. Kamu ile meslek kuruluşlarının kentin gelişmesi anlamında ortak amaçları bulunuyor. İşbirliği ile başarılı işler yapacağımıza inanıyorum” dedi.

Kaymakam Ekrem İnci toplantıda bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Selçuk turizmde en önemli markalarımızdan biri. İlçemizi daha iyi bir noktaya getirmek için her kurum ve kuruluşa görev düşüyor. Birlikte çalışarak Selçuk’u daha üst noktalara taşıyacağız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.