site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Karataş: Adaylarımız Gururumuzdur

Karataş: Adaylarımız Gururumuzdur
10.12.2013
A+
A-

adaylar-gururumuzdur

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Sinan Erdem Olimpik Spor Salonu’nda yapılan “Yerel Seçimler Adayları Açıklama Toplantısı’ düzenledi.

MHP, İstanbul Sinan Erdem Salonu’nda gerçekleştirdiği aday tanıtım toplantısında İzmir’de 7 ilçenin belediye başkan adayını daha duyurdu. MHP, böylece İzmir’de bugüne kadar 16 ilçenin belediye başkan adayını açıklamış oldu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu’nda gerçekleştirdiği 3. Etap Aday Tanıtım Toplantısında, İzmir’de 7 ilçenin belediye başkan adayını açıkladı. Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin gerçekleştirdiği konuşmanın ardından açıklanan adaylar hakkında bilgi veren MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş “Adaylarımız İzmir’in ve partimizin gururudur” dedi. Karataş, “İlçe belediye başkan adaylarımızın büyük bir kısmını açıkladık. Başkan adaylarımız sadece bizim değil ilçelerinin de gururu olan insanlardır. Kendileriyle seçim başarısı kazanacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

MHP’nin tanıtılan adayları ise şu şekilde:

Bayındır: Mümtaz Almışlar

Bayındır’ın tanınmış simalarından olan Almışlar, Bayındır Ziraat Odası Başkanlığı görevini yürütürken MHP Aday olmak üzere görevinden ayrıldı. Yedi yıl Bayındır Ziraat Odası Genel Sekreterliği görevinin ardından, üç yıldır da oda başkanlığını sürdüren Mümtaz Almışlar aynı zamanda Ziraat Odaları Birliği İzmir Koordinasyon Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini de yürütüyordu.

Bayraklı: Mehmet Toptaş

2009 yılında MHP Bayraklı Belediye Başkan Adayı olan Toptaş, 9 Eylül İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü mezunudur. 1982 yılından beri Mali Müşavirlik yapan Toptaş evli ve 3 çocuk babasıdır. Çok sayıda sivil toplum kuruluşunda üyeliği bulunan Toptaş, köşe yazarlığı da yapmaktadır.

Gaziemir: Köksal Koç

1980 doğumlu olan Köksal Koç, Çınarlı EML ve Karaelmas Üniversitesi Harita Kadastro Mühendislik Fakültesi mezunu olup, 1994 yılından beri iş hayatında Adalet Bakanlığı Kamulaştırma Bilirkişisi olarak çalışmaktadır.

Menemen: Ahmet İncesu

1968 doğumlu olan Ahmet İncesu, Ziraat Mühendisliği doktorası sahibidir. 2003 yılına kadar büyük şirketlerde yöneticilik yapmış,daha sonra da kendi işletmesini kurmuştur. 2009 yılında MHP Menemen İl Genel Meclisi üyesi olarak seçilmiş, evli 2 çocuk babasıdır.

Selçuk: Levent Görür

1971 doğumlu olan Levent Görür, Selçuk’ta turizmle uğraşmaktadır. Ülkü Ocakları Başkanlığı’ndan sonra uzun yıllardır MHP İlçe Başkanlığı görevini yürütmüştür. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Narlıdere: Umut Göl

1977 doğumlu olan Umut Göl, evli ve bir çocuk babasıdır. Eğitimci olan Göl, Narlıdere’de kendisine ait olan eğitim kurumunu işletmektedir. MHP İlçe Başkanlığı görevinden aday olmak için ayrılmıştır.

Tire: Hasan Çağlı

1965 Tire doğumlu olan Hasan Çağlı, ilk ve orta öğretimini Tire’de tamamladı. İstanbul Hukuk Fakültesi mezunu olan Çağlı Tire’de serbest avukat olarak çalışıyor. Tire Kültür Derneği kurucu üyesi olan Çağlı, Tire Ülkü Ocakları Başkanlığı da yaptı. Evli iki çocuk babasıdır.

MHP-IZMIR-ADAYLARI (2)

MHP-IZMIR-ADAYLARI (1)

MHP-IZMIR-ADAYLARI (3)

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz!  Tıklayın ! 
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın ! 
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.