site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Karameşe Mutsuz Gitti, Mutlu Döndü

Karameşe Mutsuz Gitti, Mutlu Döndü
28.04.2014
A+
A-

bekir-karamese (2)

Bekir Karameşe Ayrılık Sona Erdi. Şimdi Yatırım Devri Başlıyor.

Uzun yıllar Selçuk Müzik piyasasında adından söz ettiren ve Fransa’da yaşayan Bekir Karameşe, yaşadığı yer olan Selçuk’a geri döndü. Ailesiyle Fransa’dan Selçuk’a döner dönmez Karameşe mutluluk düğün salonu işletmeciliğine soyunan Bekir Karameşe’ye destek veren oğlu ve gelini, gelecekte söz sahibi ve işletmenin müdürü olacak olan Tolga ve Lena Karameşe de daha işin başındayız Selçuk halkı yapacaklarımızla farkı görecek, değişik bir bakış açısı ve profesyonelce 3 Mayıs tarihinde açılışını yapacağımız değişik bir mekân olacak diyen baba Karameşe çocuklarımla beraber farklı bir konsept gerçekleştireceğiz dedi.

Gelecek için projeleri olan Selçuk’ta çok değişik projelere ve yatırımlara imza atacağız diyen Karameşelerin genç girişimcilerinden Tolga ve Lena Karameşe’nin düğün salonu işletme hayalleri gerçekleşince Tahsinağa Camii önünde lokma döktürdüler. Selçuk halkına mesaj verdiler.

Bu çerçevede, 3 Mayıs 2014 tarihinde muhteşem bir şekilde açılışı yapılacak olan Karameşe mutluluk yazlık Kır Düğün salonu çok ilginç gösterilere sahne olacak gibi, yapılacak lazer Show ve Kaftan giyimin de yer alacağı gecede, mankenler eşliğinde özel bir defile ve moda Show düzenlenecek.

Selçuk’a yerleşen ve yıllarca Selçuk müzik piyasasında isminden sıkça bahsettiren Bekir Karameşe Fransa’da yaptığı müzik çalışmalarının yanı sıra, yaşadığı tecrübe ve uygulama açısından ivme kazandığını, bu çerçevede; Selçuk halkına mesaj olarak 3 Mayısta Karameşe Mutluluk Düğün salonu açılışına bekliyoruz dedi.

Farklı bir işletmecilik anlayışıyla daha üst seviyede yeni yatırımlara başlayacağız ve Selçuk için projelerimiz var diyen Karameşe ailesi, Selçuk halkı her şeyi hak ediyor, daima işimizin başında olacağız dediler.

HABER: Veysel ErolMehmet UyaroğluDHA

bekir-karamese (1)

bekir-karamese (3)

HABERİN VİDEOSUNU AŞAĞIDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…


Karameşe Mutsuz Gitti, Mutlu Döndü

YORUMLAR
  1. ADNAN dedi ki:

    Hoş geldin. Sen yaparsın Hayırlı olsun Bol kazançlar dilerim

  2. Volkan KARAMESE dedi ki:

    Tolga’cim umarim basarili guzel isler yaparsiniz.Bol sans yolunuz acik olsun.Paris’ ten selamlar…

  3. Tamer Tavasli dedi ki:

    Bekir kardesimizi taniyan tanir. En güzelini yapacagindan hicmi hic süphem yok. Selcugumuza hayirli ugurlu olsun.

  4. eski selcuklu dedi ki:

    Bis yillardir selcukta biseyin sahibi olamadik helal olsun kardes sana sohbetimiz muhabbetimiz yok ama uzaktan bilirim seni ins basarili olursun

  5. APASAS"LI 35920 dedi ki:

    bu yeni is yeriniz ile basarili islere imza atacagniza inaniyoruz ve basarilar diliyoruz hayirli ugurlu olsun kardesim. yalçin KAN

  6. murat parlatan dedi ki:

    ALLAH bol kazançlar versin.

  7. hasan tezcan dedi ki:

    bekirim senin elin deydimi teneke altın olur buna eminim ALLAH haayırlı işler ve müşteriler versin inşallah…