site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Karaman: Mevcut Yönetim Esnafına Ne Zaman Sahip Çıktı?

Karaman: Mevcut Yönetim Esnafına Ne Zaman Sahip Çıktı?
19.02.2018
A+
A-

Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimlerinde beyaz liste ile yarışacak olan Vedat Karaman mevcut başkan ve sarı liste ile yarışacak olan Hayri Güller’in son açıklamalarına yaptığı yazılı açıklama ile cevap verdi.

Vedat Karaman’ın açıklaması şu şekilde;

Esnafların kafasını karıştırmak adına her gün sosyal medya üzerinden paylaşılan haberlerden anlaşılıyor ki, bizler doğru yoldayız. Öncelikle “BEYAZ” Liste ile değişim için çıktığımız bu yolda bizlere inanan, bizlere güvenen ve bu inançla bu ekibi destekleyen tüm esnaf dostlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Biz bu yola çıkarken önce esnafımızı dinledik. Yani birçok esnaf ve sanatkar dostlarımız artık değişimin olması gerektiğini, bunun için de vizyon sahibi genç ve dinamik bir ekibin yanında duracaklarını söylediler. Yani her şeyden önce bize bu yola esnaflarımız inandı ve esnaflarımızdan aldığımız bu güçle 20 Şubatta Selçuk’ta yepyeni bir sayfa açılacak. Bunun için fazla söze gerek yok. Sadece mevcut yönetimin ve ‘yönetimdeki arkadaşlarımız istedi, tekrar adayım’ diyen Sayın Başkana şunu sormak isterim:

-Bugünlerde gerek küçük esnaflar ile ilgili, gerek köyden mahalleye dönüşen yerleşim alanlarında esnaflık yapan dostlarımızla ilgili olarak paylaşılan haberlerde görüyorum ki, 10 günde esnaf dostu olmuşsunuz. Peki sormazlar mı size siz ilçemizde her geçen gün bu kadar AVM artarken, haksız rekabet gücü günümüzde giderek artarken ve bu yüzden küçük esnafımızın her gün zor durumlar geçirdiğini hiç görmediniz mi? Bugün çıkıp da Esnaflardan AVM’lere tepki diye haberler paylaşırken, bu konuda siz ne yaptınız?

-Selçuk ilçe merkezinde ve Efes Sanayi Sitesinde Selçuk Belediyesine ait dükkanlarda kiracı olan esnaflarımızın için geçtiğimiz yıllarda yaşanan zam oranları ve bu konuda esnaflarımızın yaşadığı sıkıntılar çerçevesinde siz nasıl bir yol izlediniz? Yani bu konuda siz Esnaflarımız için hangi adımı attınız?

-Seçimleri kaybetme korkusu yaşayanlar; bizleri bir siyasi partiye empoze etmek istiyorlar. Fakat hiçbir güç bizi böyle bir duruma empoze edemez. Bizler hiçbir siyasi güçten destek almadığımız gibi, hiçbir siyasi partinin ilçe teşkilatlarını da bu süreçte ziyaret etmedik. Çünkü bizler gücümüzü sade ve sadece Esnaf ve Sanatkar dostlarımızdan alıyoruz. Kim ne derse desin ama hiçbir esnafımız ‘çamur at izi kalsın’ mantığına inanmıyor artık.

-Geçtiğimiz seçimlerin nasıl kazanıldığını sizler de, bizler de ve ilçemizdeki tüm esnaflarımız da gayet iyi biliyor. Bu konuyu sizlere anlatmamıza gerek yok. Ancak şunu belirtmek isterim ki: Esnaflarımız artık yenilik istiyor. Bu yüzden 20 Şubatta tertemiz, BEMBEYAZ bir sayfa açılacak. Bizim Esnaf dostlarımızdan tek isteğimiz; lütfen çıkan hiçbir dedikoduya, hiçbir karalama haberlere itimat etmeyiniz…. Çünkü bu dakikadan itibaren benim ve ekibim hakkında yapacakları tüm paylaşımlar KOCAMAN BİR KARALAMA olur…. Bizler; pırıl pırıl, saf ve temiz bir ekiple YENİLİK İÇİN GELİYORUZ. Bize inanan tüm esnaflarımız için var gücümüzle çalışmak ve esnafımızın her an yanında olmak için geliyoruz.
Bu duygu ve düşünce ile 20 Şubat Salı günü tüm Esnaf dostlarımızı BEYAZ LİSTEYE destek olmaları için Efes Tiyatro Salonunda yapılacak Genel Kurulumuza bekliyoruz…. Saygılarımla….

VEDAT KARAMAN
Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı
(BEYAZ LİSTE)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.