site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Karakurt: Yine Bir’iz Yine Beraberiz

Karakurt: Yine Bir’iz Yine Beraberiz
18.06.2015
A+
A-

TJ3A2342

Ramazan ayı içerisinde her gün 1000 kişiye iftar verecek olan Selçuk Belediyesi bu mübarek ayda toplumsal kaynaşmayı arttırmayı amaçlıyor.

11 Ayın Sultanı Mübarek Ramazan ayı 17 Haziran 2015 Çarşamba günü sahura kalkılmasıyla başlıyor. Selçuk Belediyesi Ramazan ayı boyunca iftar düzenleyecek. Her gün yaklaşık 1000 kişiye iftar yemeği dağıtılacak organizasyon Selçuk Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin yanında yer alan alanda yapılacak.

Camilerimizde düzenli temizliğe devam edilecek

Ramazan ayı öncesi Selçuk Belediyesi, ilçe müftülüğünün destek ve talepleri doğrultusunda camilerin iç ve dış mekan temizlik çalışmalarını da gerçekleştirdi. Ayrıca belediyeye bağlı park ve bahçe ekipleri tarafından camilerin bahçelerinde de gerekli temizlik ve düzenleme çalışmaları de yapıldı. Ramazan ayı içerisinde ayrıca Selçuk Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından bazı etkinlikler de düzenlenecek.

Toplumsal kaynaşmayı pekiştireceğiz

Konuyla ilgili açıklama yapan Selçuk Belediye Başkan Yardımcısı Ali Karakurt; Belediyemiz, Selçuk Ticaret Odası işbirliği ile Ramazan ayı içerisinde iftar vereceğiz. Rahmet ve bereket ayı olan Ramazan’da zengin, fakir demeden vatandaşlarımızın kaynaşmasını ve toplumsal kardeşliği pekiştirmeyi amaçlıyoruz. İhtiyaç sahibi olsun olmasın tüm vatandaşlarımızı Selçuk Belediyesi tarafından verilecek olan iftar yemeklerine bekliyoruz” dedi.

TJ3A3704

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.