site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Karahanlar Petrole Dördüncü Ödül

Karahanlar Petrole Dördüncü Ödül
19.12.2013
A+
A-

karahanlar-petrol

Selçuk İsabey Mahalles i’nde bulunan Karahanlar Petrol, Opet tarafından dördüncü kez ödüllendirildi. Petrol istasyonu çalışanlarına hizmetlerinin karşılığı olarak Opet Saha Müdürü Haluk Şimşek tarafından altın hediye edildi. Karahan Petrol yetkilisi Cevher Karahan yarım altın ile ödüllendirilirken, çalışanları da Ümit İri, Sait İri, Ayhan Karayeğen, Evren Çelik ve Mehmet Çelik yarım altınla ödüllendirildi. İsabey Mahallesi’nde bulunan Karahanlar Petrol, kuruluşundan bu yana 3 yıl geçmesine rağmen dördüncü kez “Hizmet Değerlendirme Programı” kapsamında ödüllendirildi.

Selçuk’ta hizmet veren Karahanlar Petrol daha önce 2011 yılı ikinci döneminde, 2012 yılı birinci ve üçüncü döneminde ve 2013 yılı ikinci döneminde olmak üzere toplamda dört ödül aldı.

Müşteri memnuniyeti kaliteli hizmet gibi kriterler göz önünde bulundurularak verilen ödüllerden dördüncüsü Karahan Petrol’ün gurur listesine eklendi. Karahanlar Petrol Firma Yetkilisi Cevher Karahan açılışlarından kısa bir süre geçmesine rağmen dördüncü kez ödüllendirilmekten dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederken; başarılarının sırrının elemanlarının düzenli ve özverili çalışmasına bağlı olduğunu söyledi.
Kaynak: Sekiz Eylül Gazetesi

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz!  Tıklayın ! 
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın ! 
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR
  1. apasel dedi ki:

    cevher hanım güleryüzlü, müşteriye hoşgeldin deyip iyi karşılıyor. Ama diğer opetteki bayan duruşu ile sanki müşteriyi istemiyormuş izlenimi veriyor.