site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Karadenizliler Derneği’nden Anneler Günü Şenliği

Karadenizliler Derneği’nden Anneler Günü Şenliği
15.05.2015
A+
A-

IMG_8579

Selçuk Karadenizliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin Selçuk Belediyesi katkılarıyla düzenlemiş olduğu Anneler Günü etkinliği büyük ilgi gördü. Çeşitli ilçelerden de katılım sağlayan Karadenizliler Derneği yöneticileri, Pamucak’ta gerçekleşen bu geniş kapsamlı organizasyonda doyasıya eğlendiler.

Zeynep Birinci, Temel Kandemir, Serdar Küçük, Ali Şaş, Okan Kaza gibi isimlerin sahne aldığı etkinlikte, Anneler Günü en güzel şekilde kutlandı. Gönüllerince eğlenen Selçuklu vatandaşlar, güzel havanında eşlik ettiği günü, piknik yaparak, dans ederek geçirdiler. Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı da Bahar şenliğine katılarak vatandaşlarla sohbet etti.

Öte yandan etkinliğe dahil olan MHP İzmir 1. bölge Milletvekili adaylarının tümü, alanda bulunan vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı. İzmir Milletvekili Oktay Vural ile fotoğraf çektirmek için birbirleriyle kıyasıya yarışan vatandaşlar, daha sonra ise Milletvekili adayları ile halay çekti. Sabahın erken saatlerinde başlayan eğlence horonlarla ve şarkılarla sona erdi.

IMG_8582

annelergunu (2)

annelergunu (3)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.