site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Kanseri Yenen Adam, Şimdi Çok Mutlu

Kanseri Yenen Adam, Şimdi Çok Mutlu
08.05.2014
A+
A-

vedat-gokmen (2)

Kanseri Yendim Torunlarıma Daha Çok Vakit Ayırıyorum.

İzmir’in Selçuk İlçesi’ne bağlı Çamlık Mahallesinde minibüs şoförlüğü yaparak geçimini temin eden Vedat GÖKMEN (62 ) kanser hastalığına karşı mücadele vererek sağlığına yeniden kavuştu. Uzun yıllar bitkin ve halsiz bir şekilde yaşamdan ümidini kesen, fakat mücadelesine yılmadan devam eden Gökmen gittiği doktoru sayesinde kanseri yenerek yeniden hayata döndü.

Doktorunun tavsiyelerini ve verdiği ilaçları günü gününe ve saatinde kullanarak, sağlığını kazanan Vedat Gökmen herkes sağlığının kıymetini iyi bilsin diyor. Yaşayan yaşadıklarını bilir, yaşadıklarımı da ancak ben bilirim. Önceleri bu hastalığı yeneceğime kendim bile inanmamıştım. Ama insan istedikten sonra zoru başarıyor dedi.

Son günlerde torunlarımla vakit geçiriyorum, sağlığıma tekrar kavuştuğum için de Allah’ıma binlerce defa şükrediyorum. Bu da beni mutlu ediyor dedi.

HABER: Veysel Erol Mehmet Uyaroğlu

vedat-gokmen (1)

HABERİN VİDEOSUNU AŞAĞIDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…

Kanseri Yenen Adam Konuştu

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz! Tıklayın !
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Tıklayın !
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Helal olsun gazeteci Veysel Erol beye müthiş bir görev yapıyor.Mehmet abim de yaşına göre boş durmuyor hani videoları muhteşem., Bana göre on numara bir insan.Selçuk çok şanslı bir ilçe habercilik ve haber yapanlar konusunda.