site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Kanat Tarım yeni yerinde açıldı

Kanat Tarım yeni yerinde açıldı
05.06.2015
A+
A-

IMG_20150528_172019

Yıllardır Selçuk’ta ve Belevi’nde tarım aletleri imal ve satışını yapmakta olan Hasan Kanat’a ait Kanat Tarım Ticaret işlerini daha da büyüterek Belevi’nde yeni yerine taşındı.

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’nın yaptığı açılışa Tire’den Selçuk’tan ve Torbalı’dan davetliler katıldı.

Yoğun katılımın hazır olduğu açılışta Selçuk İlçe protokolü hazır bulundu. Açılışta Kur-an okundu ve tavuklu pilav ayran ikram edildi. Kanat tarım sahibi Hasan Kanat yaptığı açıklamada “Daha iyi hizmet verebilmek ve ürünleri daha kapsamlı tanıtabilmek için işletmemizin yerini değiştirerek vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Açılışa çiçek gönderen ve bizzat katılan dostlarımıza, firma sahiplerimize ve çiftçilerimize bizi en mutlu günümüzde yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum” dedi.

 

IMG_20150528_171717

IMG_20150528_175323

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.