site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Kadınlar Çamlık’ta Pazar açtı

Kadınlar Çamlık’ta Pazar açtı
07.06.2016
A+
A-

Selçuk’un Çamlık Mahallesi’nde yeni bir pazar açıldı. Çamlık Kadın El Emeği Ürünleri Pazarı, Çamlık Mahallesi’nde Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı tarafından açıldı. Kadın elinin değdiği her yerin güzelleştiğini ifade eden Başkan Bakıcı; “Önce kadınlarımız, sonra hepimiz bu pazara sahip çıkacağız” dedi. Çoğunluğu Çamlık Mahallesi’nde yaşayan kadınlar pazarda ev yapımı hamur işleri, erişte reçel, tarhana, zeytin, zeytinyağı gibi ürünlerin yanı sıra; el işi ürünler de satılacak.

Kadınlar Çamlık’a bereket getirecek

Çamlık Mahallesi’nde bir araya gelerek, el emeği ürünlerini değerlendirmek isteyen kadınlar Selçuk Belediyesi’ne başvurarak; mahalle girişinde kadınların el emeği ürünlerimi satabilecekleri bir pazar oluşturmak istediklerini belirttiler. Kadınların ekonomik ve sosyal hayatta daha güçlü, daha aktif olmasının her fırsatta altını çizen Başkan Bakıcı; “ Kadınlarımızın el emeğinin değerlendirileceği bir Pazar oluşturuldu. Amaç kadınlarımızın emeğini değerlendirmektir. Dolayısıyla böyle bir oluşum Çamlık’ımıza bereket getirecektir. Kadının elinin değdiği her yerde güzellik, bolluk ve bereket olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz. Çamlık Kadın El Emeği Ürünleri Pazarımız büyüyerek devam edecek, herkes bundan nasibini alacaktır. Kadınlarımız sayesinde Çamlık’ı daha güzel günler bekleyecek” dedi.

Çamlık Kadın El Emeği Ürünleri Pazarı’nda el emeği ürünlerini sergileyen kadınlar başlattıkları girişime destek veren Selçuk Belediyesi ve Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’ya teşekkür ettiklerini belirterek; özellikle Başkan Bakıcı’nın desteğinin kendileri için çok önemli olduğunun altını çizdiler.

Çamlık Kadın El Emeği Ürünleri Pazarı, Cuma, Cumartesi ve Pazar olmak üzere haftanın 3 günü 15.00 – 21.00 saatleri arasında Çamlık Mahallesi girişinde hizmet verecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.