site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Kadın Meclisinden Başkan Bakıcı’ya Ziyaret

Kadın Meclisinden Başkan Bakıcı’ya Ziyaret
18.02.2015
A+
A-

kadin-meclisi

Selçuk Kent Konseyi Kadın Meclis Başkanı Nilgün Yiğitoğlu ve üyeleri Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette Başkan Bakıcı’nın eşi Ayşen Bakıcı da bulundu. Başkan Bakıcı ile hayata geçirmek istedikleri projeler hakkında fikir alışverişinde bulunan kadın meclisi üyeleri Selçuk’ta bir kadın sığınma evi açılması için belediyeden yer tahsisi desteği istediler.

Selçuk Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nilgün Yiğitoğlu ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Başkan Bakıcı’yı makamında ziyaret etti. Selçuk’ta bir kadın sığınma evi açılmasının önemine dikkat çeken Yiğitoğlu, Başkan Bakıcı’dan kadın sığınma evi içinyer tahsisi istedi. Selçuk için çeşitli projelerinin olduğunu belirten kadın meclisi üyeleri, bu projeleri Başkan Bakıcı ile paylaştılar.

Kadın meclisi büyük işler yapacak

Yapılan bu ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren ve Selçuk Kent Konseyinin ilçedeki önemini anlatan Başkan Bakıcı; “Hepimizin amacı önce bu ilçe için, İzmir için, daha sonra ülkemiz ve en sonunda evrensel anlamda tüm insanlar için iyi işler yapmaktır. Ben Selçuk Kent Konseyi’nin ve kadın meclisinin büyük işlere imza atacağına inanıyorum. Belediyemizle kent konseyi el ele çalışmalar yürütecek. Kadın Meclisimizin de önemli işlere imza atacağına inanıyorum. Bir yerde mutlak başarı olması için oraya kadın eli değmesi şart. Bizim ilçemize de kadın eli değecek ve güzelleşecek” dedi.

Selçuk’ta bir kadın sığınma evi açılmasının önemli bir adım olduğuna dikkat çeken Başkan Bakıcı, bu konuda belediye olarak gereken desteği vereceklerini ve diğer projelerin de destekçisi olacaklarını kaydetti.

Başkan Bakıcı’ya “Elden ele Gönül Köprüsü” adlı projeyi de başlatmayı düşündüklerini belirten kadınlar, bu proje kapsamında ikinci el her türlü eşyayı değerlendireceklerini ve kullanılabilirliği sağlayacaklarını belirttiler.

YORUMLAR
  1. AAAAA dedi ki:

    allah ziyaretlerinizi dim eylesin başka birşede yok eb ziyaret ebziaret

  2. ŞAZİYE SÖĞÜTÇÜ dedi ki:

    Hiç kusura bakmayın bir kaç kişi haricinde bu bu meclisten cacık olmaz bunları kim bunlar kimleri tanır SEÇUK. ta sorun anket yapın iş yapacak halkın dilinden anlayan işi bilen proje üreten uygulayan yönetici kadro ile bu yola çıkılır eleştirmek hakkımız demi ama zaman her şeyin ilacı diyorum

  3. selcuk dedi ki:

    Tanimadigin kisiler hakkinda yorum yapmak yakisiyormu … artik bu zihniyeti birakin kendi tanidiklarin konseye giremedi diyemi bu karin agrin onlar girseydi caciktan baska ne olurdu ….. uc gunluk konseyden beklentiniz ne saziye hanim….

  4. ŞAZİYE SÖĞÜTÇÜ dedi ki:

    SELÇUK sen önce ismini açıkla benim gibi cesur ol yalakalığa lüzum yok benim kadar insanları tanıyamazsın bu işler vitrinle olmaz benim tanıdım kimmiş söylede bileyim ben çiğ yemedim bu güne kadar karnım da ağrımaz önce adını açıkla sen şu an yurt dışındayım gelince görüşelim bir hafta sonra oradayım cacık mı olur ayran mı olur zamanı gelince görüşürüz cevap verecek olursan adını yaz yoksa seni kaile bile almam bunu bilesin

  5. Doğrusu dedi ki:

    Belediye yöneticileri komik kent konseyi daha da komik. Birde fotoğraf çekilmişler.