site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Kadın Girişimciden Yeni Bir Mekan

Kadın Girişimciden Yeni Bir Mekan
29.03.2017
A+
A-

Sevtap İç Giyim Mağazası Selçukta Açıldı

KOSGEB girişimcilik kursları 8. Dönem kursiyeri Sevtap Erdur İtmiş, Atatürk Mahallesi 1014 Sokak’ta iç giyim ve pijama mağazası açtı. Uzun yıllardır hayalini kurduğu iş fikriyle Ticaret Odasına gelen Sevtap Erdur İtmiş Odanın yönlendirmesi sonucu geçtiğimiz Şubat ayında açılan girişimcilik kursuna giderek sertifika almaya hak kazandı. Daha sonra işyerini açmak için kollarını sıvayan Sevtap Hanım sonunda kendi adını taşıyan iç giyim mağazasıyla hizmet vermeye başladı.

Açılış kurdelasını Ticaret Odası Başkanı Koray Yolcu, Ziraat Odası Başkanı İbrahim Erdallı, Esnaf Odası Başkanı Hayri Güler’in beraber kestiği Sevtap İç Giyim ve Pijama Mağazası ürün ve fiyat çeşitliliğiyle hizmete girdi.

Açılışta konuşan Ticaret Odası başkanı Koray Yolcu, “Sevtap hanımın işyerini bugün hep beraber açıyoruz. Kendisi kurslarımıza gelerek girişimcilik eğitimini aldı. Umarım en kısa zamanda iş planını oluşturarak KOSGEB hibesinden yararlanır. KOSGEB girişimcilik eğitimlerini sekiz dönemdir yapıyoruz. Bu şekilde meyvelerini almak ve kentimize yeni mekanlar kazandırmak ayrı bir mutluluk. Bu yeni mağaza Sevtap Hanıma ve Selçuk’a hayırlı uğurlu olsun” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.