site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

İZTO’dan Başkan Soyer’e “İzmir Dosyası”

İZTO’dan Başkan Soyer’e “İzmir Dosyası”
07.07.2019
A+
A-

İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, İZTO Meclis ve Komite Üyeleri ile birlikte ziyaret ettiği İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e 76 sayfalık “İzmir Dosyası” sundu.

2 ana başlıktan oluşan dosyada İZTO’ya bağlı 79 meslek komitesinden gelen sorun, öneri ve talepler ile İzmir’in çözüm bekleyen önemli konularına ilişkin İzmir Ticaret Odası’nın önerileri yer aldı. İZTO heyetinin aktardığı tüm öneri ve talepleri tek tek dinleyen ve not alan Başkan Soyer “Kentimiz adına çok verimli bir toplantı yaptık. Biz bu dosyayı enine boyuna çalışacağız. Her sorunun çözümü vardır ve biz bu çözümleri ortak akılla bulacağız. Temmuz ayı sonundan itibaren bu taleplere çok hızlı çözümler üreteceğiz” dedi.

İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener başkanlığında, İZTO Meclis Başkanı Selami Özpoyraz, İZTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cemal Elmasoğlu, İZTO Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri ile sektör temsilcilerinden oluşan heyet, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile biraraya geldi. Büyükşehir Belediyesi Çetin Emeç Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıya belediye bürokratları da katıldı. İZTO bünyesinde faaliyet gösteren 79 meslek komitesinden derlenen sorun, öneri ve talepleri Tunç Soyer’e aktaran İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener “Sayın Başkanımızla İzmir Ticaret Odası üyelerinin sorunları aktarmak, kente ilişkin çözüm önerilerimizi ve talepleri iletmek üzere bir araya geldik. Özlediğimiz bir yaklaşımdı bu. Tüm üyelerimiz adına komitelerimizden gelen sorunlara gösterdiği duyarlılık nedeniyle Sayın Tunç Soyer’e teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.