site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

İzmirli Ülkücüler İftar Yemeğinde Buluştu

İzmirli Ülkücüler İftar Yemeğinde Buluştu
16.08.2012
A+
A-

İzmir Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen iftar yemeğinde çok sayıda MHP’li ve Ülkü Ocağı mensubu biraya geldi. Yaklaşık 1000 kişinin katıldığı iftara Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Necat Karataş ve Yönetim Kurulu Üyeleri tam kadro katıldı.

İzmir İnciraltı’nda bulunan Gözde Kır Düğün Salonlarında verilen iftar yemeği Dualarla başladı yine dualarla son buldu. Verilen iftar yemeğinde bir konuşma yapan İzmir Ülkü Ocakları İl Başkanı Recep Akan şunları söyledi; ‘‘Dinimizce kutsal olan, dua ve ibadet ile geçirmeye çalıştığımız bu mübarek ayda meydana gelen olaylar bizleri derinden üzmektedir. Ülkemizde birçok evde iftar sofraları hüzün doludur. Bizlerde bu sebeple iftarımızı neşe içinde açamamaktayız. Ülkemizin birliği ve bütünlüğü için sınırlarda nöbet tutarken uğradıkları hain saldırılarda hayatını Vatan için feda eden şehitlerimizi saygıyla anıyoruz ve ruhlarının Şad olmasını diliyoruz. İktidarın 10 yıldır uyguladığı taviz politikası ve özellikle açılım adı altında ülkemizde sergilenen oyunun sonucunda her gün milletimizi derinden yaralayan şehit haberleri gelmektedir. Ülkemizde Ülkücülerden ve Türk Milliyetçilerinden başka bu oyuna dur diyecek yoktur. Bu sebeple bizler her zamankinden daha fazla birlik ve beraberlik içerisinde olmak zorundayız” dedi.

Gecede son konuşmayı MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş yaptı. Karataş konuşmasında 11 ayın sultanı Ramazan ayının biz Müslümanlar için inanç, huzur, paylaşma, hoşgörü, birlik ve beraberlik ve kardeşlik ayı olduğunu belirterek, “Bu mübarek Ramazan ayında iftar sofraları kurulamayan Müslüman ülkelere Allah’tan birlik ve düzenlik verilmesini diliyorum. Bu iftarı düzenleyen Ülkü Ocakları Başkanlığımıza ve iftara katılan tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.