site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

İzmir’in ‘Küfürbaz’ Başkanı Kocaoğlu

İzmir’in ‘Küfürbaz’ Başkanı Kocaoğlu
27.12.2013
A+
A-

İzmir’in 'Küfürbaz' Başkanı Kocaoğlu

Başkan Kocaoğlu dün söylediği sözlerle yine gündeme bomba gibi düştü. Kocaoğlu Ersu Hızır’ın İzmir Büyükşehir Belediyesi’ndeki görevine dönüşünün ardından, dün katıldığı Encümen toplantısında Ersu’ya “Benim olduğum yere sen gelemezsin. Sen kimsin, manyak. Çık dışarı” diyerek bağırdı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu dün yine sinirlerine hâkim olamadı. Ersu Hızır’ın İzmir Büyükşehir Belediyesi’ndeki görevine dönmesinin ardından Kocaoğlu ve Hızır arasındaki gerginliğin tekrar gündeme geldiği konuşuluyordu. Dün yapılan Encümen toplantısında ise Kocaoğlu’nun Hızır’ı toplantıdan kovması şok etkisi yarattı.

Başkan Kocaoğlu, “Ben Genel Sekreter olarak encümenin doğal üyesiyim” diyen Hızır’a, “Benim olduğum yere sen gelemezsin. Sen kimsin, manyak. Çık dışarı” diye bağırdı. Kocaoğlu’nun bu tepkisi ise İzmirlilerin aklına Kocaoğlu’nun daha önce imza attığı skandal sözleri getirdi. Zira Başkan Kocaoğlu daha önce de sinirlerine hâkim olamayarak kamuoyunu önünde çeşitli tartışmalar yaşamıştı.

BAŞKAN KOCAOĞLU SUSAM VE KARATAŞ’LA DA TARTIŞMIŞTI

Geçtiğimiz genel seçimler öncesi milletvekili adaylarının düzenlediği bir toplantıya damgayı Başkan Kocaoğlu ile CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam arasındaki kavga vurmuştu. Kocaoğlu Susam’a “Sen bana hesap soracak adam mısın? Sen kimsin? Manyak. Seni aday yapanın Allah cezasını versin” diye bağırmıştı. Susam bu olay sonrasında yasal yollara başvuracağını açıklamış, ancak ikilinin arasındaki bu kriz daha sonra tatlıya bağlanmıştı.

Kocaoğlu’nun tartışma yaşadığı bir diğer isim isim ise CHP İzmir eski İl Başkanı Kemal Karataş olmuştu. Agresif kişiliği ile pek çok kez haberlere konu olan Başkan Kocaoğlu bir toplantıda Karataş’a hakaretler yağdırmıştı.

TARİHİ ASANSÖR’DE ‘KÜFÜRLÜ’ TARTIŞMA

Başkan Kocaoğlu’nun başrolde olduğu ve uzunca bir süre İzmir gündeminde kendine yer bulan bir ‘küfürlü’ tartışma da Tarihi Asansör’de düzenlenen 17 ilçe başkanının katıldığı koordinasyon toplantısında yaşanmıştı. Kocaoğlu bu toplantı sırasında Menderes Belediye Başkanı Ergun Özgün ile bir atışma yaşamış, Başkan Özgün’e ağır hakaretlerde bulunmuştu.

AÇILIŞTA VATANDAŞLARI AZARLAMIŞTI

Çiğli ilçesindeki Evka-5 Katlı Kavşağı’nı açılış törenine katılan Başkan Kocaoğlu burada vatandaşlardan sert bir protesto ile karşılaşınca, sinirlerine hâkim olamamış ve tören erken bitirilmişti. Konuşma sırasında sık sık sözü kesilen Başkan Kocaoğlu vatandaşları susun diye azarlayarak ‘Edebinizle dinleyin’ ifadelerini kullanmıştı.

BELEDİYE BAŞKANLARINA KARŞI DA TAVIRLI

Başkan Kocaoğlu’nun geçtiğimiz süreç içerisinde ilçe Belediye Başkanları ile tartışma yaşaması ve bunun sonucunda tavırlı davrandığı iddiası basına yansıyan haberlerden. Kocaoğlu’nun zaman zaman ilçe belediye başkanları ile çeşitli tartışmalar içine girdiği biliniyor.

Kocaoğlu daha önce Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak ile çöp tesisi konusu sebebiyle bir tartışma yaşamış, bunun üzerine ikilinin arasında soğuk rüzgârlar esmişti. Kocaoğlu bir tartışmayı da Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır ile yaşamıştı. Kocaoğlu’nun desteklediği Bornova İlçe Başkanı Enver Dündar taraftarları, Bornova Belediyesi’nin seçimin yapıldığı Erzene Mahallesi’nde erzak paketi dağıttığını öne sürmüş, Sındır’ın destek verdiği Ertürk Çapın’ın destekçileri ise 8 kişinin Büyükşehir Belediyesi’nde işe alındığını öne sürülmüştü. Bu tartışmalar sonucu Kocaoğlu ile Sındır’ın arasının açıldığı iddia edilmişti.
KAYNAK: Ege’nin Sesi- Özel Haber- Ayten BODUR
HABERİN VİDEOSU AŞAĞIDADIR…

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Farketmez,İzmir’li nasıl olsa sırf CHP’li diye bütün oylarını Kocaoğlu’na verirler. İş yapıp yapmaması kimin umrunda. CHP’li olsun yeter!!!

  2. anonim dedi ki:

    Bana göre farkeder. çünkü çalmaz ve çaldırmaz.ANONİM SEN KOCAOĞLU NU BIRAKTA AYAKKABI KUTULARI VE BİLAL ERDOĞAN’IN İŞLERİNDEN BAHSET. Başbakan ne diyordu herkez yargılanabilmeli.TOLUN PAŞAYI tam 40 polisle evinden alıp yargıladılar ama Başbakanın dostlarını yargılamak için bir polis bile göndermediler. senin birazcık vatan sevgin varsa bunlara bak.

  3. Anonim dedi ki:

    Çalan kim olursa olsun şerefsizdir,namussuzdur. Bu ister AKP’den,ister CHP’den olsun. Başbakan son yaptıkları ile zaten 1 oy yerine 10 oy kaybetti.Tüm partilerin zamanında neleri götürdüğünü çok iyi hatırlıyorum. Ama sırf çalmıyor diye bir insan boşa geçen 10 seneden sonra hala iş başına getirilmeye çalışılmaz. CHP, Priştina gibi birini getiremedi 10 senedir. Sonra İzmir’i sel alınca niye aldı diyorsunuz.

  4. anonim dedi ki:

    Bence bütün engellemelere rağmen Kocaoğlunu başarılı buluyorum.sudan sebeplerle açılan ve yüzlerce yıl istenen cezaları unutmayalım. çevre konusunda türkiyede en çok yatırım yapan kırsal kalkınma konusunda model oluşturan bir belediye Örnek verirsek Bayındır çiçekçilik koopu ile.Tire süt koopla, Ödemiş fidancılık koopla.Bademler koopla Selçuk tarımsal sanayi alanında başlayan işbirliği gibi konuları takip eden bir partili olarak geçen yıl insanların sel baskınında öldüğü AYAMAMA sel baskınını unutmadım