site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

İzmir’i Sarsan Rapor: 4 gün İçinde 3 Genç Ecstasy Kurbanı

İzmir’i Sarsan Rapor: 4 gün İçinde 3 Genç Ecstasy Kurbanı
30.10.2013
A+
A-

extasy-hap

İzmir’de 4 gün içinde arka arkaya hayatlarını kaybeden üniversite öğrencisi Barışcan Akhan (19), ayakkabıcı İsa Ahmet Kaya (23) ve oto yıkamacısı Berk Gencer’in (19) ölümlerinin ardındaki sır perdesi aralandı. İzmir Adli Tıp Kurumu Morgunda yapılan otopsilerde 3 gencin kanında amfetamin maddesine rastlandı. Eğlenmek için extacy hap alan 3 gencin de uyuşturucu kurbanı olduğu anlaşıldı.

Egeli Sabah’tan Ceyhan Torlak’ın haberine göre geçtiğimiz 18 Ağustos’ta Üçkuyular 49 sokak 4 numaradaki evde meydana gelen olayda, ailesi tatilde olan, İzmir Ekonomi Üniversitesi Lojistik Bölümü birinci sınıf öğrencisi Barışcan Akhan, eğlenmek için arkadaşlarını eve çağırdı. Bir süre evde eğlenen 5 arkadaş, iddiaya göre alkolle birlikte uyuşturucu hap ve esrar kullandı. Eğlencenin ilerleyen dakikalarında fenalaşan Akhan, hayatını kaybetti. Apartman sakinlerinin ihbarı üzerine eve giden polis ekipleri evde inceleme yaptı. Evde, esrarın etkisini arttırmak için kullanılan, pet şişeden yapılmış, nargileyi andıran bir aparat bulan polis, esrar ya da uyuşturucu hapa ise rastlamadı. Ancak polis yetkilileri, evde bulunan ve ‘bong’ denilen, esrar içmede kullanılan aparatın, uyuşturucunun zararlı etkilerini 10 kat artırdığını, iç organlara büyük zarar verdiğini dile getirdi.İzmir Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsinin ardından cenazesi yakınlarına teslim edilen Barışcan Akhan’ın yapılan tetkiklerin ardından kanında amfetamin maddesine rastlandı. Extacy hap aldığı tespit edilen genç üniversite öğrencisinin zehir kurbanı olduğu tespit edildi.

GERİDE GÖZÜ YAŞLI EŞ İLE 1 YAŞINDA ÇOCUK BIRAKTI
Bir çocuk babası oto yıkamacısı 19 yaşındaki Berk Gencer, geçtiğimiz 14 Ağustos’ta Şirinyer semti 433/6 Sokak’taki Çaldıran Parkı’nda arkadaşlarıyla alkol aldı. Alkol aldıktan sonra uyuşturucu hap kullandığı ileri sürülen Gencer, bir anda olduğu yere yığıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Gencer’i ambulansla Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Tedaviye alınan Gencer, bir süre sonra yaşamını yitirdi. Gencer’in kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapıldı. İzmir Adli Tıp Kurumu’ndaki otopside, Gencer’in vücudundan parça alınırken, patolojik inceleme yapıldı. Yapılan incelemede Gencer’in kanında da amfetamin maddesine rastlandı. Gencer’in de aldığı uyuşturucu hap sonucu vefat ettiği belirlendi.

BENZER ÖLÜM
Gencer’in ölümünden bir gün sonra 15 Ağustos’ta sabah saatlerinde Bornova Evka 3 semti 113/17 Sokak 75 numarada da benzer bir olay meydana geldi. Ayakkabıcıda çalışan İsa Ahmet Kaya, arkadaşlarıyla alkol aldıktan sonra iddiaya göre, uyuşturucu madde kullandı. Bir süre sonra fenalaşan Kaya olay yerinde yaşamını yitirdi. Arkadaşlarının ifadesine göre, alkol aldıktan sonra esrar kullandığı belirtilen Kaya’nın kalbinin durması sonucu öldüğü ileri sürüldü. Kaya’nın cenazesi de otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Yapılan otopside Kaya’nın kanında amfetamin ile esrar maddesine rastlandı. Aldığı uyuşturucu nedeniyle kalbinin durması sonucu hayatını kaybettiği tespit edildi. (Egeli Sabah)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.