site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

İzmir’de trajedi: Hayattayken görmediği çocuğunun…

İzmir’de trajedi: Hayattayken görmediği çocuğunun…
02.02.2016
A+
A-

O dönem işsiz olduğu için Hatice Ç. tarafından terk edilen, öldürülen bebeğin babası 40 yaşındaki Ali Paytar, hayattayken hiç göremediği oğlunun cenazesini aldı.

İzmir’in Kiraz İlçesi’nde, cinnet getiren öz annesi 37 yaşındaki Hatice Ç. tarafından baltayla öldürülen 9 aylık İbrahim Paytar’ın, yalnızca boğazının kesilmediği, gövdesinin de ikiye ayrıldığı ortaya çıktı. O dönem işsiz olduğu için Hatice Ç. tarafından terk edilen, öldürülen bebeğin babası 40 yaşındaki Ali Paytar, hayattayken hiç göremediği oğlunun cenazesini aldı. Gözyaşlarına hakim olamayan Paytar, “Böyle bir şey yapacağına ihtimal vermezdim. Oğlumu görmeye gittiğimde beni evden kovdular hayattayken hiç görmedim” dedi.
Kiraz İlçesi Çanakçı Mahallesi’nde dün sabah saatlerinde meydana gelen olayda, kızı Hatice Ç.’nin akıl sağlığının yerinde olmadığını belirten İbrahim Ç., hastaneye yatırılmasını istemek için jandarmaya gitti. Yaşlı adam eve döndüğünde adaşı olan torunu İbrahim Paytar’ın kızının yanında olmadığını fark etti. Kızı, torununu soran İbrahim Ç.’ye öldürdüğünü söyleyince, dehşet ortaya çıktı. Jandarma ekipleri, tavuk kümesinin üstüne çuval içinde konulan talihsiz çocuğun cesedini buldu, Hatice Ç.’yi gözaltına aldı.

GÖVDESİNİ İKİYE AYIRMIŞ
Olayın ardından yapılan inceleme sonrası İbrahim Paytar’ın cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Tüyler ürperten olayda, minik İbrahim’in yalnızca boğazının kesilmediği, gövdesinin de ikiye ayrıldığı ortaya çıktı.

“HAYATTAYKEN GÖRMEDİM”
Otopsisi tamamlanan İbrahim Paytar’ın cenazesini almak üzere Adli Tıp Kurumu’na babası Ali Paytar geldi. Kiraz Belediyesi Park ve Bahçeler bölümünde temizlik işçisi olarak çalışan Ali Paytar, zaman zaman gözyaşlarına hakim olamadı. Oğlunu hayattayken hiç görmediğini belirten acılı baba, “Eşimin daha önce de bir evliliği olmuş ama o evlilikten çocuğu yoktu. Biz evlendikten 1.5 ay sonra, işsiz olduğum gerekçesiyle eşim evi terk etti. Hamile olduğunu, çocuğu aldırmak istediğini söyledi, buna izin vermedim. Boşanmak istemediğimi söyledim ancak eve dönmeyince boşanma kararı aldık. Daha sonra oğlum dünyaya geldi, bir kez evlerine gittim. Çocuğumu görmek istediğimi söyledim, ama eşim ve babası beni evden kovdu. Hayattayken hiç görmedim. Hatice’nin böyle bir şey yapacağına ihtimal vermezdim. Sağlık sorunları vardı, son zamanlarda artmış. Olayı arkadaşlarımdan öğrendim. Duyduklarıma inanamadım. Ne söyleyebilirim, Allah’tan bulsunlar” diye konuştu.

TABUT OLMAYINCA SEDYEYE KONDU
Bu arada, cenazeyi almak üzere gelen Kiraz Belediyesi’nin mobil sağlık aracında tabut olmayınca, talihsiz İbrahim’in mavi ceset torbası içindeki cansız bedeni sedyeye konuldu. Oğlunu teslim alan baba, ilk kez gördüğü oğlunun bulunduğu ceset torbasına bakıp gözyaşı döktü. Minik İbrahim’in Şemsiler Mahallesi’nde ikindide düzenlenecek cenaze töreninin ardından toprağa verileceği belirtildi.

SONSUZLUĞA UĞURLANDI
Cinnet getiren öz annesi 37 yaşındaki Hatice Ç. tarafından baltayla öldürülen 9 aylık İbrahim Paytar’ın cenazesi, babası 40 yaşındaki Ali Paytar tarafından İzmir Adli Tıp Kurumu’ndan alındı. İbrahim bebeğin minik bedeni cenaze aracıyla, Kiraz’ın Şemsiler Mahallesi’ne getirildi. İkindide mahalledeki camide kılınan namazın ardından, İbrahim bebek Şemsiler Mezarlığı’nda toprağa verildi. Mahalle sakinleri cenazeye katılırken; dedesi İbrahim Ç.’nin gelmediği görüldü.

RUH SAĞLIĞI HASTANESİNE GÖNDERİLDİ
Jandarmadaki işlemlerinin ardından bu sabah adliyeye sevk edilen Hatice Ç., ruh sağlığının bozuk olduğu gerekçesiyle, Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi’ne gönderildi. Kadının babası İbrahim Ç.’nin, minik İbrahim Paytar’a ait olduğu sanılan çantanın içinde, adliyedeki kızı Hatice Ç.’ye temiz eşya getirdiği görüldü.(dha)

selcukhaber-kiraz-cinayet-haberi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.