site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

İzmir’de Operasyonu Yapan Müdürler Görevden Alındı

İzmir’de Operasyonu Yapan Müdürler Görevden Alındı
07.01.2014
A+
A-

oto-izmir-de-operasyonu-yapan-mudurler-aciga

Sabah Operasyon İkindi Görevden Alma

İzmir’de bu sabah Liman İşletmesine yönelik operasyonu gerçekleştiren bir emniyet müdür yardımcısı ile iki şube müdürü görevden alındı.

Operasyonu yapan birimlerin başındaki Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Şevik, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdür Yardımcısı Taner Aydın ve Narkotik Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürü Behzat Tuzcu öğleden sonra görevlerinden alındı. Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Şevik, Organize Suçlarla Mücadele, Narkotik Suçlarıyla Mücadele, Mali Suçlarla Mücadele ve Siber Suçlarla Mücadele şubelerinden sorumluydu.

17 Aralık depremi olarak adlandırılan Büyük Rüşvet operasyonu sonrası yurt çapında yaşanan Emniyet operasyonlarına bir yenisi İzmir’de eklendi.

İzmir’de bu sabah Liman İşletmesi’ne yönelik operasyonu gerçekleştiren bir emniyet müdür yardımcısı ile iki şube müdürü görevden alındı.

Operasyonu yapan birimlerin başındaki Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Şevik, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdür Yardımcısı Taner Aydın ve Narkotik Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürü Behzat Tuzcu, bugün öğleden sonra görevlerinden alındı.

Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Şevik, Organize Suçlarla Mücadele, Narkotik Suçlarıyla Mücadele, Mali Suçlarla Mücadele ve Siber Suçlarla Mücadele şubelerinden sorumluydu.

JET ATAMALAR
İzmir’de Liman İşletmesi Operasyonu’nu yapan üç polis şefinin yerine jet atamalar yapıldı. Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Şevik’in yerine Konak İlçe Emniyet Müdürü İsmail Akıntürk vekaleten, Narkotik Şube Müdürü Behzat Tuzcu Basın Protokol Şube Müdürlüğü’ne getirilirken, yerine Basın Protokol Şube Müdürü Okan Özer geldi. Bayraklı İlçe Emniyet Müdür Yardımısı Uğur Yıldız Konak İlçe Emniyet Müdürü oldu. Görevden alınan Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdür Yardımcısı Taner Aydın’ın yerine henüz atama yapılmadı. Mehmet Ali Şevik ve Behzat Tuzcu’nun üç yıldır aynı makamda görev yaptığı, Taner Aydın’ın ise iki ay önce İstihbarat Şube Müdür Yardımcılığı’ndan Organize Suçlarla Mücadele Şubesi’ne getirildiği öğrenildi.

YILDIRIM’DAN İLK YORUM: ONU YAPANLARA SORACAKSINIZ
Yıldırım, TCDD’ya yapılan operasyonda aktif görev alan emniyet müdürlerinin görevden alınması ile ilgili soruları yanıtladı. Ege İhracatçı Birlikleri’ni ziyaretinin ardından konuşan Yıldırım, “Onu ben bilemem. Benim işim ve sahamda olan bir iş değil. Olayla ilgili değerlendirmeyi yaptık. Gerisi idari bir tasarruftur. Onu yapanlara soracaksınız” dedi. Yıldırım ziyaretler arasında EBSO başta olmak üzere bazı STK’ların bulunmamasını da, “Ayrım yapmadık. Onların zamanı ve programları uygun düşmedi. Başka zaman ziyaret edeceğiz” dedi.  

19 ARALIK’TA DA ‘OPERASYON’ YAPILMIŞTI
17 Aralık’ta başlatılan yolsuzluk ve rüşvet operasyonu sonrasında İstanbul Emniyeti’nde başlatılan görevden almalar 19 Aralık’ta İzmir’e sıçramış, İzmir İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü, Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürü ve Terörle Mücadele Şube Müdürü görevlerinden alınmıştı.

YORUMLAR
  1. SELÇUKLU dedi ki:

    BIRAKIN KARDEŞİM NE KARIŞIYONUZ SİZ HIRSIZLAR SOYSUN MEMLEKETİ NASIL OLSA BİŞEKİDE AYARLIYORLAR İŞLERİNİ YARGIYI DEĞİŞTİRİYORLAR POLİSLERİ DEĞİŞTİRİYORLAR SONRA BİZE KOMPLO YAPTILAR DİYORLAR MİNAREYİ ÇALAN KILIFI HAZIRLAR SELÇUKLU UYUMA SELÇUK A VE DÜRÜST GENÇ HALKTAN OLAN BAŞKAN LEVENT GÖRÜRE SAHİP ÇIK HERŞEY ÇOK GEÇ OLMADAN

  2. Hırsızın hiç mi suçu yok? dedi ki:

    Arkadaş anlamıyorum böyle saçmalık hangi memlekette görülmüş. Siz çalın faturası pisliğinizi ortaya çıkaranlara kesilsin. Hani sizin milliyetçiliğiniz? Hani sizin müslümanlığınız? Cemaat de siz de aynısınız. Çıkarlarınız çatışınca düşman oldunuz. Ama öncesin erdoğan Fethullah Gülen’e saygıda kusur etmiyordu. Sizin nasıl bir vicdanınız var Allah aşkına bırakın artık bu pislikleri. Senelerdir doymadınız mı? Tutturdunuz bir dış mihraklar, komplo diye aklınızca milleti uyutuyorsunuz. Ama artık gençler daha bilinçli. Sizin yalanlarınıza doyduk. Umarım 30 mart sabahı insan içine çıkmaya yüzünüz olmaz. Hayır benim asıl anlamadığım nasıl hâlâ çıkıp komplo diyebiliyorsunuz hiç mi yüzünüz kalmadı sizin. Yazık üzülüyorum size ki sadece bu dünya için yaşıyorsunuz. Ama eğer ki o çaldığınız paralarda bir kuruş dahi hakkım varsa helal etmiyorum. Ve siz cemaat: sizin işiniz bunlarla dalaşmak değil. Sizin hedefiniz hani hizmetti? Dersaneleren büyük gelir kaynağınız biliyoruz ancak bu kadar para düşkünü olmayı bırakın. Hedefiniz gerçekten hizmetse hizmet edin. Bu kadar basit.

  3. Anonim dedi ki:

    DÜNÜN KAHRAMAN SAVCILARI DESTAN YAZAN POLİSLERİ BUGÜN NE OLDU ?.
    MEMLEKETİ KENDİ ÇİFTLİĞİ GİBİ KULLANAN VE 75 MİLYON İNSANLA DALGA GEÇEN BU DİNSİZLERİN ARTIK SONU GELDİ. üLKEYİ YİYİP BİTİRİNCE ŞİMDİ SIRA BİRBİRLERİNE GELDİ.