site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

İzmir’de AKP Temayül Yoklaması Yapıldı

İzmir’de AKP Temayül Yoklaması Yapıldı
27.10.2013
A+
A-

DSC_1161

AK Parti Genel Merkezi, İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı ve ilçe belediye başkan adaylarıyla ilgili teşkilatın kanaatinin alınacağı temayül yoklaması yaptı.

KSK Arena Spor Salonu’nda yapılan temayül yoklamasına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Mustafa Şentop da katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı için yapılan temayülde, ildeki üyeliği devam eden parti kurucu üyeleri, il başkanı ve il yönetim kurulu üyeleri, il kadın ve gençlik kolları başkan ve yönetim kurulu üyeleri, il disiplin kurulu başkan ve üyeleri, il parti içi demokrasi hakem kurulu başkan ve üyeleri, ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, ilçelerin kadın ve gençlik kolları başkan ve yönetim kurulu üyeleri, büyükşehir belediye meclis üyeleri, ilçe belediye başkanları, il genel meclis üyeleri ve ilçe belediye meclis üyeleri oy kullandı.

İlçe belediye başkanlıkları için yapılan temayülde ise ilçedeki üyeliği devam eden parti kurucu üyeleri, ilçedeki il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, ilçe kadın ve gençlik kolları başkan ve yönetim kurulu üyeleri, partili ilçe belediye meclis üyeleri, partili il genel meclis üyeleri, ilçeye bağlı belde başkanları, ilçeye bağlı partili belde belediye başkanları ve ana kademe mahalle başkanları oy kullandı.

Büyükşehir ve ilçe belediye başkanlıkları için oy kullanacak olan teşkilat mensuplarına aday olarak görmek istedikleri iki ismi yazmaları istendi. Diğer yanda, AK Parti’nin mevcut belediyesi olan Bayındır’da ise diğerlerinden farklı şekilde belediye başkanı ile ilgili kanaatlerin yazılması istendi.

Gizli yapılan oylama sonucunda sandıklardan çıkan formlar temayül sonuçları açıklanmaksızın ve başkaca bir işlem yapılmaksızın kapalı zarflara konulacak ve genel merkeze gönderilecek.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şentop’un başkanlığındaki Genel Merkez Temayül Komisyonu’nun da MKYK Üyesi Emine Çift, Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz,  Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Fatma Berber Aytan ve Genel Merkez Gençlik Kolları Üniversiteler Başkanı Nurettin Çelik yer aldı.
DSC_1157

DSC_1174

izmir-akp-temayul

 

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    saçma sapan bir uygulama yiyorsa sonuçları açıklayın
    zaten seçimin hiçbir önemi yok çünkü genel merkez kimi isterse o olacak.
    böyle bir seçim yaparak kendi kendilerine güldürdüler sadece.

  2. TÜRK dedi ki:

    BİTİYORSUNUZ,BİTECEKSİNİZ,BİTTİNİZ

  3. LAZOĞLU dedi ki:

    Ne SELÇUK nede İZMİR genel başkanınız da aday olsa size sulu derede su yok