site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

İzmir Milletvekili Ali Aşlık Selçuk’a Damat Oldu

İzmir Milletvekili Ali Aşlık Selçuk’a Damat Oldu
23.02.2013
A+
A-

ali_aslik_yeniden_mutluluga_imza_atmaya_hazirlaniyor

AK Parti İzmir Milletvekili Ali Aşlık ile Selçuklu Şerife Arslan ile 3 Mart’ta evleniyor.

AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel ve CHP İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel’den sonra bir Egeli vekil daha milletvekili olduktan sonra dünya evine giriyor. 49 yaşındaki AK Parti İzmir Milletvekili Ali Aşlık, 3 Mart Pazar günü 33 yaşındaki Şerife Arslan’la evlenecek. Çiftin nikah şahitliğini Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile Kültür ve Turizm eski Bakanı Ertuğrul Günay yapacak. Milltvekili Aşlık, nikah töreni ile ilgili duygularını dile getirirken, “Çok mutluyum” dedi.

AK Partili Aşlık geçtiğimiz Ağustos ayında eşi Ayşe Aşlık’tan anlaşmalı olarak boşanmıştı. Yeniden evlenme isteğini yakın aliaslik-serife-arslançevresine ileten Aşlık, AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen’in aracılığı ile 3 ay önce göçmen bir ailenin kızı olan Şerife Arslanla tanıştı.

Nişan yaptılar

Aşlık ve Arslan 2 ay önce aile arasında nişan yaptı. Gıda teknikeri olan Arslan ile Aşlık, 3 Mart Pazar günü saat 16.00’da Kaya Termal Otel’de dünya evine girecek. Çiftin nikah şahitliğini Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’la, Kültür ve Turizm eski Bakanı Ertuğrul Günay yapacak. Aşlık, çok mutlu olduğunu belirtmekle yetinirken, çiftin balayı için güney sahillerine gideceği bildirildi. Geçtiğimiz dönemde AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel ve CHP İzmir Milletvekili Alattin Yüksel de dünya evine girmişti.

ONUR ÇAKIR (YENİ ASIR GAZETESİ)

YORUMLAR
  1. Muhtesin DÖNER dedi ki:

    Sibel’in ablası mı acaba? Mutluluklar dilerim Selâmlar..

  2. ŞAZİYE SÖĞÜTÇÜ dedi ki:

    AH YAVRUM SELÇUKTAN KIZ ALMAKLA YEREL SEÇİMİ ALACAĞINIZI DÜŞÜNÜYORSANIZ ALDANIYORSUNUZ SELÇUK AKP YE O FIRSATI VERMEZ VERDİRMEZ VERDİRMEYİZZZZZZZZZSELÇUK LAİKTİR LAİK KALACAK BAŞBAKANINDA GELSE O İŞ OLMAZZZZZZZZZZ BURASI DOĞU DEĞİL EGE EGEDE O AMPUL YANMAZ YANMIYCAKTA ÇÜNKÜ AMPULU BİZLER ÇOKTAN PATLATTIK MUM IŞIĞINDA OTURURUZ AMPULU YAKMAYIZ

  3. anonim dedi ki:

    bir gün herkes ak partili olacak……

  4. 1453 dedi ki:

    selçuk halkı layıktır bu kafalara bu kafayla çok şeylere layıktır önce etrafına bak laikli gericilikmi selçuk 3 dönemdi çevresinin en geri kalmış ilçesi onun için her türlü sürünmeye layık bu kafayla çok daha birileri malı götürür diğerleride sadece çene yapar ……….

  5. Anonim dedi ki:

    Bu ne biliyomusumuz iktidarı nimeti