site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

İzmir Aşkıyla Yola Çıktı

İzmir Aşkıyla Yola Çıktı
28.03.2015
A+
A-

senemkilic

7 Haziran seçimleri öncesi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir Milletvekili aday adayları, düzenlenen bir toplantıyla basın mensuplarıyla buluşarak kendilerini tanıttı.

MHP 1’inci Bölge Milletvekili aday adayı Senem Kılıç, MHP’ye gönül vermiş bir ailede Türkiye sevdalısı olarak yetiştiğini belirterek, ülkeye hizmet için mecliste İzmir’in sesini duyuracağını söyledi.

Uzun yıllar profesyonel yöneticilik, danışmanlık, akademisyenlik, sivil toplum kuruluşu başkanlığı gibi farklı görevlerde hizmet verdiğini belirten Senem Kılıç, toplumla bir bütün halinde çözüm odaklı projelerle hizmet vereceğini dile getirdi.

Bilgi ve eğitimin bir toplumu geleceğe taşıyacak en önemli unsurlar olduğunu söyleyen Kılıç, eğitim, istihdam ve kobilerle ilgili sürdürülebilir çalışmalar içinde olacaklarını ifade etti.

Senem Kılıç, “Sivil toplum kuruluşlarında edindiğim tecrübelerle, ülkemizin en önemli dinamiği olan genç nüfusu da yakından tanıyorum. Kadınları da daima ön planda tutarak, kadınlarımızın kadın kimliğini doğru aktaracağı ve kadın sorunlarını da ülkenin gündemine taşıyacağım; onların sorunlarına yönelik çözümler üreteceğim” diye konuştu.

Kılıç, İzmir’de özellikle genç kesimin yaşadığı işsizlik sorununa yönelik çözümler için sanayi, kobiler, üniversiteler ve sivil toplum kuruluşlarıyla halk arasında bir köprü görevi göreceğinin de altını çizdi.

Ülkenin bölümez bütünlüğü konusunun vazgeçilmez olduğunu vurgulayan MHP İzmir Milletvekili aday adayı Senem Kılıç, “Bizi biz yapan değerlerle birlikte; ülkenin geleceğini yaratacak paydada buluşan, ortak gelecek kaygısı taşıyan, ülke birliği için çalışan, toplumun tüm zenginliklerini kucaklayan bir anlayışla vekillik makamını temsil etmek için söz veriyorum” dedi.

Önümüzdeki seçimlerde kadın seçmenlere ‘oy kullanın’ çağrısı da yapan Kılıç, siyasetin çok önemli bir kurum olduğunu çünkü tüm siyasetçilerin ülkeye hizmet gibi kutsal bir görevi bulunduğunu sözlerine ekledi.

SENEM KILIÇ KİMDİR:

Denizli doğumlu olan Senem Kılıç Ege Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliğinde lisans eğitimini tamamladıktan sonra Dokuz Eylül Üniversitesi Sayısal Yöntemler Yüksek Lisansını bitirdi. Yine Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Anabilim dalında doktora programına devam etmektedir.

Netsis Yazılım Şirketinde 2 yıl yazılım ve sistem mühendisi, Arkas Holding Schenker Arkas’da 13 yıl çeşitli birimlerde yöneticilik yapmış, daha sonra Yönetim Danışmanlığı hizmeti veren Vira Stratejik Ortaklık şirketini kurmuştur.Hala kendi şirketinde işletmelerin markalaşma ve kurumsal yönetim çalışmalarını ekip arkadaşlarıyla yürütmektedir.

Pazarlama ve Markalaşma Stratejileri, Franchising Sistem Yönetimi, Kurumsal Yönetim Sistemleri ve Stratejik Plan Oluşturma başlıklarında uzmanlığı bulunan Senem Kılıç Ekonomi ve Gediz Üniversitelerinde yüksek lisans derslerine girmektedir.

Kendisini girişimci mentor olarak tanımlayan Senem Kılıç girişimcilik üzerine yönlendirme, projelendirme, iş fikri geliştirme noktalarında çevresindeki girişimcilere profesyonel ve gönüllü destek verir. Aynı zamanda Kanal 35’te yayınlanan İş’te Rota programının sunuculuğunu yapmaktadır. Çeşitli gazete ve dergilerde editörlük yapan Senem Kılıç, STK çalışmalarıyla da toplumsal projelerde yer almaktadır.

senem-kilic2

YORUMLAR
  1. ALİ MURAT dedi ki:

    HEMŞERİME BAŞARILAR DİLERİM.