site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

İzmir artık CHP’nin değil MHP’nin kalesi

İzmir artık CHP’nin değil MHP’nin kalesi
05.06.2015
A+
A-

levent-gorur-konusma

MHP Selçuk İlçe Başkanı Levent Görür, İzmirli MHP ile yürüyecek. Tahminlerin çok üzerinde oy alacağız” diye konuştu.

7 Haziran’da yapılacak olan seçimleri vatan seçimi olarak nitelendiren Görür, “Tek adamlığa giden bir Anayasa değişikliğine müsaade etmeyeceğiz. Onun için vatan seçimi diyorum. Bu ülke Türkiye Cumhuriyeti’dir ve padişahlığı yıkmıştır. Bu nedenle burası padişahların ülkesi olmayacaktır. Burası hukukla, adaletle, demokrasiyle yönetilecek. Bunun güvencesi de MHP olacak. Bunun sözünü veriyoruz” ifadelerini kullandı. CHP’nin kalesi olarak anılan İzmir’in artık CHP’nin kalesi olmadığını savunan Görür, “Biz İzmir’in CHP’nin değil MHP’nin kalesi olduğunu düşünüyoruz. Bu yavaş yavaş gerçekleşecek. İzmirli MHP ile yürüyecek. Tahminlerin çok üzerinde oy alacağız. Sahada olmayanlar sahada olmamanın cezasını görecekler” diye konuştu.

ADALETLE, EŞİTLİKLE, ÖZGÜRLÜKLE ÜLKEMİZİ YÖNETECEĞİZ

Bu seçimlere vatan seçimi diyorum çünkü bir iktidar partisi düşünün ki 2007’den bu yana hiçbir proje üretmemiş, hiçbir yatırım yapmamış. İzmir için 35 proje diyorlardı olmadı. Şimdi başka şeylerle karşımıza çıkıyorlar. Hep bir niyet içerisindeler. 13 yıldır iktidardasın, ne zaman yapacaksın? Sanki dalga geçiyorlar. Plan, proje yok. Tek hedef başkanlık. Başkanlık sisteminden anladıkları ise diktatörlük, tek adamlık. Gündemleri bu. Ancak artık gündemi de belirleyemiyorlar. Gündemi MHP belirliyor.

8 Haziran sabahı MHP iktidarına uyanacağız. Adaletle, eşitlikle, özgürlükle ülkemizi yöneteceğiz.

levent-gorur-4

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.