site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

İzmir 1. Amatör’de Gruplar Belli Oldu

İzmir 1. Amatör’de Gruplar Belli Oldu
27.07.2013
A+
A-

futbol-73İzmir’de 2013-2014 sezonu planlama toplantısı dün gerçekleştirildi.

İzmir’de 2013-2014 sezonu planlama toplantısı dün gerçekleştirildi. Toplantıda liglerin başlangıç tarihleri ile bazı gruplar belirlendi. 1. Amatör Lig’de de maçların 21-22 Eylül tarihlerinde başlayacağı açıklandı.

Dün İzmir Atatürk Stadı Faal Futbol Hakemleri Derneği eğitim salonunda yapılan toplantıya İzmir’deki kulüplerin temsilcileri katıldı. Liglerin tertip komitelerinin belirlendiği toplantıda, liglerin başlangıç tarihleri ile Süper Amatör Lig grupları da netleşti.

1. AMATÖR’DE KÜÇÜK Menderes GRUBU

1. Amatör Lig’de gruplar dünkü toplantı ile belli oldu. Küçük Menderes havzası ekipleri 1. Amatör Lig 9. grupta yer aldı. Ödemiş, Beydağ, Kiraz, Selçuk, Bayındır ve Menderes’ten tek, Tire’den de iki ekibin yer aldığı grupta maçlar 21-22 Eylül tarihlerinde başlayacak.

Grupta Ödemiş Gençlikspor, Beydağ Belediyespor, Kiraz 1 Eylülspor, Çırpı Doğanspor, Tirespor, Tire Belediyespor ve Gümüldürspor mücadele edecek. Maçlar çift devreli lig usulüne göre oynanırken, ilk ikiye girenler play-off vizesi alacak. Sonuncu sırada ligi tamamlayanlar küme düşecek.

YORUMLAR
  1. APASASLI 35920 dedi ki:

    hayırlı olsun…

  2. KadirKartal dedi ki:

    Takımımıza başarılar diler ve bi Selçuklu olarak her maçta yanlarında olursak Allahın izniyle süper amatöre çıkarız ama her türlü destek şart.Haydi Efesin Aslanları.