site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

İZBAN tüm zamanların rekorunu kırdı

İZBAN tüm zamanların rekorunu kırdı
04.11.2015
A+
A-

Ekim ayını 7 milyon 768 bin 561 yolcu ile kapatan İzmir Banliyö Sistemi, tüm zamanların en fazla yolcu sayısına ulaştı.

İzmir’in kuzey-güney aksında 5 yıldır vatandaşlara güvenli, konforlu ve hızlı bir raylı toplu taşıma alternatifi sunan İZBAN, tüm zamanların en fazla yolcu taşıma kapasitesine ulaştı.

İZBAN, Ekim ayını 7 milyon 520 bin 731 biletli yolcu taşıyarak tamamladı. Yasal olarak ücretsiz taşıdığı yolcularla birlikte bu dönemde 7 milyon 768 bin 561’e ulaşan İzmir Banliyö Sistemi’nde daha önce bir ayda en fazla yolcu, Mayıs 2015’te taşınmış ve 7 milyon 391 bin 130 rakamına ulaşılmıştı.

İZBAN yetkilileri, 40 set Körfez Yunusu’nun devreye girmesi, 3’lü dizi düzenine geçilmesi ve sefer planlarında yapılan değişikliklerin yolcu sayısını olumlu yönde etkilediğini belirterek, “Ağustos 2014’ten bu yana 219 vagondan oluşan 73 setlik bir filoya ulaştık. Katlanarak artan filomuz, işletmecilik yaptığımız hat üzerinde yolcularımıza sunduğumuz hizmetin konfor düzeyini artırdı ve bu da yolculuk rakamlarımıza olumlu olarak yansıdı” dedi.

Yetkililer, yakında Torbalı’ya uzanacak hattın yanı sıra Selçuk ve Bergama projelerinin de devreye alınmasına paralel olarak set sayısının daha da artacağını vurguladı.

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz!  Tıklayın !  
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın !  
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.