site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

İYİ Parti Selçuk İlçe Başkanı istifa etti

İYİ Parti Selçuk İlçe Başkanı istifa etti
18.10.2018
A+
A-

İYİ Parti Selçuk İlçe Başkanı Levent Görür, ilçe başkanlığı görevinden istifa etti.

İYİ Parti Selçuk İlçe Kurucu Başkanı Levent Görür, genel merkezin yerel seçimler öncesi il ve ilçe başkanlıklarını güçlendirmek amacıyla yayınladığı genelge doğrultusunda istifa etti. Genel merkez, önce il başkanlarının istifasını istemişti. Daha sonra yeni il başkanları atandı ve şimdi de atamaların gerçekleştiği illere bağlı ilçelerdeki başkanlar ve yönetimlerinin istifa etmeleri istendi. Bu kapsamda Selçuk İlçe Başkanı Levent Görür ve yönetim kurulu üyeleri istifa ettiler.

Selçuk Haber Gazetemize konu ile ilgili açıklama yapan Levent Görür, “Genel merkezimizin yayınladığı genelge doğrultusunda yönetimimizle birlikte istifa dilekçemizi İzmir İl Başkanlığımıza gönderdik. İYİ Parti, yerel seçimlere daha güçlü bir şekilde hazırlanmaktadır” dedi. Levent Görür’ün il başkanlığına gönderdiği dilekçede şu ifadeler yer aldı; “Genel merkezimiz tarafından il-ilçe başkanlıkları ve yönetim kurullarının yerel seçimler öncesinde güçlendirilmek üzere yeniden yapılandırılmalarına ilişkin yayınlanan genelge gereği, İYİ Parti Selçuk İlçe Başkanlığı görevimden istifa ediyorum. Gereği bilgilerinize arz olunur” dedi.

Levent Görür’ün istifasının ardından İl Başkanlığının ve Levent Görür’ün nasıl bir yol izleyeceği Selçuk kamuoyu tarafından merak ediliyor. Levent Görür’ün Selçuk Belediye Başkanlığına aday olması halinde yeni bir ilçe başkanı atayacak olan İYİ Parti İzmir il başkanlığının Selçuk’un yeni ilçe başkanını en kısa sürede açıklaması bekleniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.