site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

İYİ Parti Selçuk İlçe Başkanı Ali Gümrah Oldu

İYİ Parti Selçuk İlçe Başkanı Ali Gümrah Oldu
10.03.2020
A+
A-

İYİ Parti Selçuk İlçe Başkanlığı’nın ikinci olağan kongresi yapıldı. Tek liste halinde gidilen kongre seçimlerinde Ali Gümrah ilçe başkanı seçildi.

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar ve il yöneticilerinin de katılım sağladığı kongre İYİ Parti ilçe merkezinde saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başladı.

İYİ Parti Selçuk İlçe Başkanı seçilen Ali Gümrah Kongrede yapmış olduğu konuşmada şunları söyledi;

“Değerli misafirler Selçuk İYİ Parti ikinci olağan kongresine hoş geldiniz, onur verdiniz. 25 Ekim 2017 yani iki buçuk yıl önce kurulan İYİ Parti’nin kuruluş aşamasında ve hatta çok daha öncesi filizlenmeye başladığı andan itibaren inançla, umutla ve kararlılıkla hep birlikte yola çıktık. Siz değerli gönül dostlarımızın katkıları ile bugünlere geldik. Tabi ki bu süreç kolay ilerlemedi. Toplantı yapmak istediğimiz otellerin elektrikleri kesildi. Miting yapmak istedik yolları kestiler. Miting yapmak istedik alanlardan attılar ama tabi ki yılmadık. Onlar elektriği kesti biz daha çok bağırdık, onlar yolları kesti biz çöp kamyonlarının üzerinde miting yaptık. Velhasıl ne yaptıysalar bu halkın çığlığını engelleyemediler. İYİ Parti’nin bu kararlı yürüyüşünde siz değerli delegelerimizin ve üyelerimizin çok büyük katkısı var. Hepinize canı gönülden teşekkür ediyorum. Milletimize sözümüzdür. Yanlışı doğrularla; korkuyu cesaretle, yalanları hakikatle, haksızlığı hakkaniyetle yeneceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde partimizi Selçuk’ta hak ettiği yere getireceğiz” dedi.

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar ise kongrede yapmış olduğu konuşmada şunları söyledi;

“Türkiye İYİ olacak dedik ve bu yolda tüm gücümüzle, sizlerle birlikte milletimizle birlikte emin adımlarla yürüyoruz. Henüz kuruluşumuz üzerinden 2 yıl geçmiş olmasına rağmen ne mutlu bizlere ki İYİ Parti Türkiye siyasetinde en ön sıradan yer edinmiş ve milyonların umudu olmayı başarmış bir hareket haline gelmiştir. Kurulamaz dediler, kurduk. Tutunamaz dediler, tutunduk, Bugün de iktidar olamaz diyorlar. Andımız olsun ki, yarın da iktidar olduğumuzu göreceğiz. İYİ Parti’deyiz çünkü demokrasinin ayaklar altına alınmasına seyirci kalamıyoruz. Çünkü bizler haksızlığa, hukuksuzluğa karşı susup oturamıyoruz. Çünkü gençlerimiz mutsuz ve umutsuzken, bizler mutlu olamıyoruz. Çünkü bizler binlerce yıllık tarihimizin ve Atatürk’ün emanetini sahipsiz bırakmıyoruz. Çünkü bizler Türk Milleti’nin huzur içinde, refah içinde, çok daha İYİ bir Türkiye’de yaşayabileceğine inanıyoruz. Her gün nefret saçanlar, topluma nifak sokanlar, kavga etmeyi maharet bilenler, koltuğa yapışmayı başarı sayanlar, İYİ Parti’yi anlayamayacaklar. İYİ Parti bir kardeşlik hareketidir. İYİ Parti bir kucaklaşma hareketidir. Nefretin, kavganın bağrışmanın hüküm sürdüğü kara bulutları dağıtmak için buradayız. Hepinize güveniyorum. Kongrenizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından oylamaya geçildi. Tek liste halinde gidilen seçim sonucunda Ali Gümrah katılan tüm delegelerin oyunu alarak ilçe başkanı seçildi.

İYİ Parti Selçuk İlçe Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu;

İlçe Başkanı: Ali Gümrah

İlçe Yönetim Kurulu Asil:
Sema Yetiş, Cemil Esener, Müslüm Bozkurt, Asuman Yurtlak, Abdullah Öznur, Deniz Kayapınar, Alper Uludağ, Eşref Dinler, Cafer Ata, Leman Uysal, Güray Pişkin, Mehmet Emin Demirkol

İlçe Yönetim Kurulu Yedek:
Sabriye Altınel, Gökhan Akbaş, Ali Dinler, Ülkü Kozlu, Mehmet Kunt, Bülent Basri Özcan, Rukiye Becer, Hüseyin Gözüpek, Murat Çakır, Bekir İpor, Semra Kısa, Mehmet Duman, Hanife Uçuk.

İl Delegesi Asil:
Ali Gümrah, Levent Görür, Sema Yetiş, Cemil Esener, Asuman Yurtlak, Deniz Kayapınar, Sabriye Altınel

İl Delegesi Yedek:
Gökhan Akbaş, Hüseyin Gözüpek, Leman Uysal

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.