site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Ivana Sert’ten Selçuklulara Mesaj Var

Ivana Sert’ten Selçuklulara Mesaj Var
08.06.2017
A+
A-

Ekranların sevilen moda programcısı, sunucu, stilist, manken ve moda tasarımcısı, aynı zamanda iş kadını ve girişimci Ivana Sert Efes Antik Şehrini ve Selçuk İlçesinin tarihi yerlerini gezdi.

Efes Antik Kent ünlüleri ağırlamaya devam ediyor

Ünlü modacı Ivana Sert dünyanın en önemli ve en büyük antik kentlerinden biri olan Efes Antik Kentini gezdi. Çocuğu Ateş ve annesi ile Efes’i gezmeye gelen Ivana Sert, Efes çıkışında esnaf ve hayranları ile bol bol fotoğrafta çektirdi.

EFES’E MUTLAKA GELİN, HAYRAN KALACAKSINIZ

Ivana Sert Selçuk Haber muhabirlerine görüşlerini aktarırken şunları söyledi; ‘‘ Tüm Selçuklulara selamlar yolluyorum. Efes muhteşem bir yer herkese tavsiye ediyorum. Mutlaka gelin, hayran kalacaksınız. Benim için çok değişik bir gezi oldu. Efesi gezerek nostalji yaşadım. Efes gerçekten denildiği kadar varmış. Dünyanın en büyük açık hava müzesi. Gezmekle doyulmuyor. Efes esnafını da çok sıcak ve cana yakın buldum. Burada yaşayan insanlar çok şanslı, onları tebrik ediyorum ve hepsine selamlarımı ve saygılarımı gönderiyorum’’ dedi.

HABERİN VİDEOSUNU AŞAĞIDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ.

İvana Sert Kısaca Hayatı

1979 Yılında dünyaya gelen İvana Sert, sunucu, stilist, manken ve moda tasarımcısı, aynı zamanda iş kadını ve girişimcidir. İvana Sert markasının da kurucusu ve baş tasarımcısı olan Sert, 16 yaşına dek piyano ve bale üzerine eğitim almıştır. Belgrad’da düzenlenen güzellik yarışmasında birinci olan Sert, 2002 yılında İstanbul’a yerleşmiştir. Sert Holding yönetim kurulu başkanı Yurdal Sert ile 2004 yılında evlenmiştir. Türkiye sosyetesi arasına giren Sert, Kayon Ateş adlı bir erkek çocuk sahibidir. 2017 yılı itibariyle Kayon Ateş 11 yaşına basmıştır.

İvana Sert 2011’de katıldığı dans yarışmasına katılmış fakat doktor tavsiyesi üzerine yarışmadan çekilmek durumunda kalmıştır. Oyunculuk ve sunuculuk deneyimlerinin ardından ilk kitabı olan “Bizimlesin” piyasaya çıkmış ve oldukça beğenilmiştir. 2014 yılı Eylül ayından itibaren yayınlanmaya başlayan moda programında jüri üyeliği yapmaya devam etmektedir. Bazı dizilerde konuk oyuncu olarak oyunculuk kariyerine de adım atmış olan güzel sunucu, kurduğu marka dolayısıyla eşinden ayrıldıktan sonra onun soyadını kullanmaya devam etmiştir. Moda anlayışı ile ikoncan olarak tabir edilen İvana Sert, farklı tarzı ile dikkat çekmektedir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.