site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

İstanbullu vatandaşın Başkan Bakıcı hayranlığı

İstanbullu vatandaşın Başkan Bakıcı hayranlığı
12.01.2016
A+
A-

“ Siz örnek alınacak değerli bir şahsiyetsiniz”

Geçen hafta Perşembe günü Kanal 35 TV‘de yayınlanan “Farklı Açı” programını tesadüfen izlediğini ve Selçuk ile hiçbir ilgisinin olmadığını söyleyen Suavi Şahin isimli vatandaş Selçuk Belediye başkanı Dr. Zeynel Bakıcı’ya övgü yağdırdı.

Programı izlediğinde Bakıcı’ya duyduğu hayranlığı dile getirerek sosyal paylaşım sayfasında “tarafsızlık ilkesini şiar edinmiş bir kişiliği dinledim”, “ Siz örnek alınacak değerli bir şahsiyetsiniz” , “her siyasi kimliğe eşit hizmet sunan…” gibi övgü dolu sözleri paylaştı.

İstanbul Boğazlar İdare Amirliğinden emekli olduğu öğrenilen Mehmet Suavi Şahin isimli İstanbullu vatandaşın başkan Bakıcı ile ilgili sözlerini noktasına virgülüne dokunmadan aynen yayınlıyoruz:

Suavi Şahin programı tesadüf olarak izledim ilk defa Selçuk Belediye Başkanı olduğunu tanıdım. Programın sonuna kadar bekledim hangi partiden olduğunu asla belli etmedi. Belediye hizmetlerinde kimlerin yardımcı olduğunu asla taraf gözetmeden iştiyakla bahsetti. İlk defa partisini belli etmeyen bir başkanı hayretle izledim. Gerçek şu ki milletin seçtiği bir başkan her görüşün her ferdin başkanıdır, halka hizmeti hakka hizmet felsefesini benimsemiş gerçek tarafsızlık ilkesini şiar edinmiş bir kişiliği dinledim. İzmir Belediye Başkanından da bahsederken teşekkürle nezaketle bahsedişi de övgüye değer tebrik ve takdirimi ilettim. Sayın Başkanım bir İstanbullu olarak hayran oldum siz örnek alınacak değerli bir şahsiyetsiniz sağolun varolun, yolunuz açık ufkunuz yüce olsun saygılarımla..

Selçuk Belediye Başkanının kendisini telefonla arayıp nezaket gösterdiğini belirten Şahin açıklamasını şu sözlerle tamamladı:

Suavi Şahin; Bu programı tesadüfi izledim ancak hayran olduğum parti kimliğini çözemedim ve her siyasi kimliğe eşit mesafede nezaket ve incelikle bahsedişi takdire şayan örnek bir belediye başkanı olmasından dolayi bir teşekkür iletisi yaptım ve yanılmamışım nezaket ve zerafet misali olan başkan bizzat beni arayarak teşekkürünü iletmesi ayrı bir zerafet bir vefa örneği göstermiştir . Bütün Selçuk halkını tebrik eder böyle bir örnek başkanı sahiplenmesi adına tebriklerimi iletir saygılar sunarım…

YORUMLAR
  1. vatandaş dedi ki:

    Başkan onu belediyeye danışman yapsın kadro tamamlansın.Seçim zamanı hangi partili olacağı meydanlarda test edilecek o zaman belli olur.

  2. Genç dedi ki:

    Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz.. Yağmur sonrası çamur deryası bir hafta yollardan kalkmadı, ağaçları budama bahanesiyle kurutup kökten kesen ve sokakları dımdızlak bırakıldığınıda biliyormu bu vatandaş acaba. Belediye çalışanlarnın parasının verilemediği yada geç verildiğini. Vb…

  3. Anonim dedi ki:

    Son günlerin en flaş haberi. Belediye heryerde bu haberi kullanıyor. Eee haklılar tabi. Az bulunan şeyler kıymetli olur. Adam Selçuk’a adım atmamış ama Zeynel’e hayran. Öpücük gülücük ancak 650 km.den sonra işe yarıyor. Devam başkan. Belli olmaz gelecek dönem bakarsın İstanbul Büyükşehir belediye başkanı olursun ..