site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

İspatlamayan Namerttir

İspatlamayan Namerttir
22.04.2013
A+
A-

leventgorur-konusma

MHP Selçuk İlçe Başkanı Levent Görür AKP İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay’ın söylemiş olduğu Bayrak Mitingine Selçuk Belediyesi araç kaldırdı, Belediye desteği ile mitinge gidildi sözlerine cevap verdi. Levent Görür yapmış olduğu açıklama da bunu ispatlamayan namerttir dedi.

MHP Selçuk İlçe Başkanı Levent Görür açıklamasında şunları söyledi; ‘‘20 Nisan Cumartesi günü İzmir Gündoğdu Meydanında genel başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin teşrifleri ile yapmış olduğumuz Bayrak Mitingi İzmir siyasi tarihinin en kalabalık mitingi olunca bazı çevreleri korku sarmış olacak ki, yalan ve iftira dolu açıklamalar gelmeye başladı.

AKP İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay yerel bir televizyon kanalına verdiği demeçte meydanı dolduranların CHP destekli olduğunu hatta Selçuk Belediyesi’nin otobüs gönderdiğini mitinge destek olduğunu beyan etmiştir.

Bende diyorum ki bu mitinge Selçuk’tan gidenleri organize eden yegâne güç MHP Selçuk İlçe Teşkilatıdır. İlçe yönetiminde bulunan 37 aslan parçasının ceplerinden verdiği 10-30-50 TL gibi helal paralarla otobüsler tutulmuştur. Otobüslerin 3 tanesi İlçe Başkan Yardımcısına, 1 tanesi Ülkü Ocakları yöneticisine kalanlar ise İlçe Yöneticimiz olan Bayram Kılıç’ın tahsis ettiği Selçuk Efes Kooperatifine aittir.

Bu otobüslerin parası ilçe teşkilatımız tarafından son kuruşuna kadar ödenmiştir. Bazıları gibi tuttuğumuz otobüslerin parasını ödememezlik yapmıyoruz yani…

Sonuç olarak şunu ifade etmek istiyorum. Üç buçuk yıldır MHP Selçuk İlçe Teşkilatını yönetiyoruz. Bu süre zarfında ne Belediye ile ne CHP ne de AKP ile hiçbir özel gündemimiz ve ilçe başkanı olarak bizzat benim hiçbir görüşmem olmamıştır.

Kendi tabanımız haricinde maddi ve manevi kimseyle hiçbir alışverişimiz yoktur. Bunu da siyasi namusumuz olarak görüyorum.

Ey AKP İl Başkanı ismini zikrettiğin Selçuk MHP Teşkilatının İlçe Başkanı olarak diyorum ki söylediğin lafı ispat et. Selçuk Meydanında kendimi asacağım, ispat edemezsen Sen ne yapacaksın?

Korkunun ecele faydası yok Sayın İl Başkanı MHP isteseniz de istemeseniz de bu ülkeyi BÖLDÜRMEYECEK. Cumhuriyetine, Bayrağına, Birliğine sahip çıkacaktır. Size son olarak diyorum ki, Çamur at izi kalsın siyasetini artık Türk Milleti yemiyor, kendinize başka oyuncaklar bulun.

MHP Selçuk İlçe Başkanı olarak yaptığınız açıklamayı ispat ederseniz her türlü namertliği, şerefsizliği kabul ediyorum.

İspat edemezseniz bu sıfatları siz kabul ediyor musunuz?

NE MUTLU TÜRK’ÜM DİYEBİLENE…’’

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Bunların kafası basmaz bu kadar insanın nasıl toplandığına, kendileri devlet dairelerinde taşeron sistemiyle çalışanları yoklamayla mecbur tutarak mitinge götürür bunun yanında her türlü yiyecek-içecek ihtiyaçlarını,ulaşım ihtiyaçlarını karşılayıp toplarlar.

  2. MEMİŞ ESENER dedi ki:

    YALANIN,KANDIRMANIN BU KADARINA DA PES.HİÇ YÜZÜNÜZDE KIZARMIYOR BUNLARI SÖYLERKEN. DİNDEN İMANDAN BAHSEDERSİNİZ BU NASIL MÜSLÜMANLIK. AKEPE İZMİR İL BAŞKANI OLAN ZAT… ÇIKMIŞ AÇIKLAMA YAPIYOR SELÇUK’TAN VE KİRAZDAN MHP MİTİNGİNE CHP’Lİ BELEDİYE ARAÇ KALDIRDI. BELEDİYENİN ARAÇLARI İLE ULAŞIM SAĞLANDI DİYE. BUNU KANITLAMAYAN NAMERTTİR EY AKEPE İZMİR İL BAŞKANI ÖMER CİHAT AKAY.
    Allah’a şükürler olsun ki o meydanı dolduranlar helal rızıkları ile oradaydı. Başkaları gibi tüyü daha bitmemiş yetimin garibanın haklarını yiyerek değil.
    Bu yalan dolanla dolu Aldatma Kandırmalarla Partinizi daha ne kadar götüreceğinizi sanıyorsunuz.Bu millet artık kanmıyor bunlara.
    EĞER İSPATLAYAMAZSAN BUNLARI ÖMER CİHAT AKAY EFENDİ SENDE KENDİNİ KONAK MEYDANINDA ASACAKMISIN?

  3. hasan dedi ki:

    eğer bahse konu olan açıklamayı il başkanı yapmış ise bu yazılanlardan sonra çıkar açıklar.koskoca akp il başkanı yalan beyanat vermez herhalde.

  4. Anonim dedi ki:

    diyelim ki belediye destek verdi o zaman sayın il başkanı geçmiş ola selçuk ta seçim bitti sizin için. hiç boşuna uğraşmayın aday bulup çıkartmak için.

  5. Anonim dedi ki:

    SELÇUK BELEDİYESİNDE ÇALIŞAN BİR ŞÖFÖR OLARAK. BU TÜR Bİ İFADEYİ KULLANANLARI KINIYORUM. SELÇUK BELEDİYESİNİN ARAÇLARI SÖYLENEN TARİHTE BELEDİYE GARAJINDA PARK HALİNDEDİRLER. SÖYLENENLER TAMAMEN ASILSIZ VE ASPARAGAS UYDURMACALARDIR

  6. MAKSUT ÇALIŞKAN dedi ki:

    ALLAH’a şükürler olsun ki Cumartesi günü yüce milletimizin BAYRAK,ına sahip çıkma mitinginde göstermiş olduğu teveccüğünden görülüyorki bazı kesimler rahatsız olmuş,evet yüce TÜRK MİLLETİ değerlerini ve öz benliğini çok iyi bilen bir millettir, onun içindirki ogün BAYRAK ,ına sarılan o mitink alanına gitmiştir.o duygular paraylan ,riçaylan boş vahatlarlan satın alınaçak birşey değildir.evet değerlerine.vatanına sahip çıkmak suç ise evet biz suçişliyoruz bizde bölüçülere hak olmaz,etnik parçalanmalar olmaz .HEEEEE sayın akp il başkanı sana gelelim o güzide selçuklular oraya nasıl katılma gayretinde bulundular biliyormusun işini bırakıp çebinden yol parası vererek gittiler herşey vatan için NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE…

  7. Anonim dedi ki:

    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE sözünden anlaşılan birileri rahatsız olmuş ki iftiralar başlamış.

  8. HALİME TIĞLIOĞLU dedi ki:

    balık baştan kokar dedikleri bu olsa gerek. bunların genel başkanlarıda bir ara ispatlayamayacağı laflar edip şerefsiz olduğunu TÜRK milleti önünde kanıtlamıştı.akp denen partinin il başkanı olupta şeref kavramına sahip olması zaten beklenemez.şimdi çıkar açıklama yapar birde bu vatandaş der ki” biz onlar gibi dinsiz değiliz ALLAH tan korkarız kendimizi asmayız.”Bende ona diyorum ki ALLAH korkusu öyle yetim hakkını yemekle namus dediğin vatanı satmakla bebek katilleriyle anlaşma yapmakla cebini doldurup çocuklarına miras bırakmakla olmaz.ilçe başkanımızda dinsiz olduğu için değil haklı olduğu için asarım kendimi diyor.ama siz ALLAHtan korktuğunuzdan değil ölümden korktuğunuzdan asamazsınız.

  9. yüksel kilci dedi ki:

    Sakin olunuz lütfen. Başarınızın keyfini yaşayın. üç buçuk yıldır yönetimde olanlar CHP ve Belediye ile paylaşacak bir şeyleriniz olmalı birlikten kuvvet doğar bence AKP ilede görüşün herkesin söyleyeceği birşeyler vardır.BU VATAN HEPİMİZİN BAŞKA TÜRKİYE YOK siyasette olur böyle şeyler.

  10. ŞAZİYE SÖĞÜTÇÜ dedi ki:

    SELÇUK VEDE SELÇUKLU MHP SİNİN YÖNETİMİ ÜYELERİ GÖNÜL BAĞI VERMİŞ İNSANLARINI EY ÖMER CİHAT EFENDİ SİZ TANIMADINIZ İLÇE BAŞKANINIZ DAMI SİZİ UYANDIRMADI O MUHTEREM KİŞİLER TÜYÜ BİTMEMİŞ YETİM HAKKINI YEMEZ YEDİRMEZ BİR GECE ÖNCE HERKES ELİNDEN GELDİĞİNCE ELİNİ CEBİNE ATTI TOPLANAN PARAYLA GİDİLDİ MHP SİNİN NE BELEDİYEYE NEDE ALLAH GÖSTERMESİN YAYAN GİDERİZ O MİTİNGE AKP NİN DESTEĞİYLE GİTMEYİZ BU BÖYLE BİLİNE ŞAŞİKIN ÖRDEK GİBİ SAĞA SOLA SALDIRMANIZA GEREK YOK NE KADAR ÇIRPINSANIZ BOŞ O AMPUL U SELÇUKTA BİZ YAKMADIK YAKTIR MIYCAZDA BU ŞARTLARDA DA TÜRKİYEDE NE MUTLU TÜRKÜM DİYENLERDE YAKTIRMAZZZZZZZZZZZZ SİZ DEĞİL HALK SEÇMEN SİZLE DALGA GEÇECEK BUNLAR SON ÇIRPINIŞLARINIZ FAYDA VERMEZ ATI ALAN ÜSKÜDARI GEÇTİ BEYA ÖMER EFENDİ SİZ TC YE DOKUNAMAZSINIZ BİZLER SİZLERİ YOK EDİCEZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

  11. Kutalmış dedi ki:

    Bu iftiranın vebalini MHP teşkilat mensupları öbür tarafta soracaktır senden.ispatlamayan namerttir.mhp yönetiminin sadakat ve inançla davaya bağlılık anlayışını bütün selçuk bilir.bu iftira selçuk teşkilatının nekadar büyük ses getiren başarılarının ispatıdır.reklamın iyisi kötüsü olmaz demekki izmir il başkanlığı durumu ciddiye almış.

  12. OSMAN dedi ki:

    İşte bu, böyle işkembecilerin karşısına mert, çesur ve yürekli yöneticilerin çıkıp çamur siyaseti yapan akp il başkanına sözlerini yedirmesi çok iyi olmuştur, kaldı ki bunlar kuşkusuz insanların kendi değerlerine sahip çıkmasından bile rahatsız olmuşlardır. bunların niyeti ne ise hakimiyeti o olacaktır. şayet orada bdp nin mitingi olsaydı haburda ki gibi hainlere bütün imkanlarını seferber ederlerdi .ve bu yüzden MHP’nin duruşunu beğeniyor ve değerlerimize sağip çıkan bir tek siyasi parti olduğuna inanıyorum…

  13. BOZO REİS dedi ki:

    ALLAHTAN KORKMAZ KULDAN UTANMAZLAR BİRDE MÜSLÜMANLIKTAN BASEDERSİNİZ SİZ MHP YE ÇAMUR ATÇANIZA GENEL BAŞKANINIZA SORUN BU ÜLKEYİ NEREYE GÖTÜRÜYORSUN DİYE AMA SİZ HESAP SORAMAZSINIZ AYNI KABA S……Z EĞER BU SÖYLEDİĞİN YALANLARI İSPATLAYAMAZSAN NAMERTSİN SELÇUK HALKI BİLİR HANGİ OTOBÜSLERLE GİTTİĞİMİZİ BÜTÜN HALK GÖRDÜ DEMEK Kİ SELÇUKTA Kİ KALABALIĞI GÖRÜNCE AKP İLÇE BAŞKANI KORKUSUNDAN SİZİ ARAYIP YANLIŞ BİLGİ VERMİŞ YÜCE RABBİM İZMİRE NE KOŞULLARDA GİTTİĞİMİZİ BİLİYOR YÖNETİCİ ABİLERİM HEPSİ ARALARINDA PARA TOPLAYARAK O OTOBÜSLER TUTULDU BİZ HİÇ BİR ZAMAN İÇİN NAMERDE MUHTAÇ OLMADIK ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN KENDİ YAĞIMIZDA KAVRULUYORUZ ÜLKÜMÜZ GÖKLERDE DALGALANAN BİR SANCAK ALLAHIN HUZURUNDA EGİLİRİZ BİZ ANCAK SİZİN SÖYLEYEMEDİĞİNİZİ BİZLER HAYKIRARAK SÖYLÜYORUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

  14. GÖKTÜRK dedi ki:

    İZMİR’DE GÖRDÜĞÜNÜZ KALABALIK NE KAMU KURUM VE KURULUŞLARINDAN MESAİLERİNİ BIRAKTIRIP GETİRTİLEN MEMURLARDAN NE BELEDİYE PERSONELİNDEN NE DE OKULDA OLMASI GEREKEN YERDE SINIFLAR BOŞALTILARAK GETİRİLEN ÖĞRENCİLERDEN NE DE 50 LİRA 100 LİRA VERİLEREK ÇIĞIRTKANLIK YAPTIRILAN AYAKÇILARDAN TEŞKİL OLMUŞ BİR TOPLULUKTUR.GÖRDÜĞÜNÜZ TOPLULUK AZMİN KARARLILIĞIN CESARETİN VE İMANIN TİMSALİ BOZKURTLARIN TEŞKİLATLANDIĞI TÜRK ‘LÜK GURUR VE ŞUURUNA YÜCE DİNİMİZ İSLAM’IN AHLAK VE FAZİLETİNE VAKIF OLMUŞ MİLLİYETÇİ HAREKETİN TÜRK İSLAM ÜLKÜCÜLERİNDEN TEŞEKKÜL ETMİŞ VE SABRIN SINIRINI RESMEDEN BİR TOPLULUKTUR VE O TOPLULUK ORAYA DEVLETİN İMKANLARI PEŞKEŞ ÇEKİLEREK ÜCRETSİZ BELEDİYE OTOBÜSÜ,METRO,TRAMVAY,METROBÜS,GEMİ VS.KULLANDIRILARAK GELMEMİŞTİR AKSİNE İKTİDAR GÜCÜNÜ ADALETSİZ KULLANMAYA ÇALIŞIP BÜTÜN ENGELLEME VE TERTİPLERE RAĞMEN TÜM ENGELLERİ YIKARAK İMANININ GEREĞİNİ YERİNE GETİRMEK İHANET SENARYOLARINI PARÇALAYIP İHANETİN BAŞROLÜNDEKİLEREDE FİGÜRANLARINADA SEYİRCİLERİNEDE HADDİNİ BİLDİRMEK ÜZERE GELMİŞTİR.NE MUTLUKİ EFENDİMİZ S.A.V.’İN ÖVDÜĞÜ NECİP MİLLETİN MİLLİYETÇİSİYİM NE MUTLUKİ ÜLKÜCÜ HAREKETİN BİR NEFERİYİM NE MUTLUKİ MİLLİYETÇİ HAREKETİN MENSUBUYUM VE RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN HAMDÜSENALAR OLSUN Kİ NE MUTLU Kİ TÜRK’ÜM…

  15. AHMET ÇİPLİ dedi ki:

    AKP il başkanının açıklamasını bende Ege TVden izledim.Selçuk ve Kiraz ilçelerinden belediye otobüslerinin mitinge insan taşıdığını ve miting alanındaki kalabalığın çevre il ve ilçelerden taşıma olduğunu iddia ediyordu.MHP İlçe Başkanı Levent Görür beyin açıklamaları tümüyle doğrudur. MHP İlçe Yönetimi mitingle ilgili Selçuk Belediyesinden hiç bir talepte bulunmamıştır ve dolayısıyle belediye miting için tek bir araç dahi vermemiştir.Kamuoyu bilgisine arz ederim

    1. Mehmet dedi ki:

      sağolun açıklamanız için ama Zaten Levent Beyin böyle bir talebi de olmaz
      ne belediye ne iktidar bizi inandığımız yoldan döndüremez
      Gençlik hareketi geliyor bekleyin yakında gençlik hareketi meydanlara iniyor.

  16. Anonim dedi ki:

    Kimsenin şahitliğine gerek yok, onlar herşeyin en düzgününü yapar. Durmak yok, yola devam. Tebrikler.

  17. Anonim dedi ki:

    ses seda yok bu akp il başkanından demek ki bir ispatı olmadan ortaya bir laf atmış yanlış bir söz tabiki
    leventin sözleri ne olacak şimdi acaba akp il başkanı o sıfatlar için ne diyecek