site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Işık: Selçuk Beni İyi Hatırlasın

Işık: Selçuk Beni İyi Hatırlasın
27.09.2013
A+
A-

ozcanisik

CHP’den Belediye Başkan aday adayı olan Belevi Belediye Başkanı Özcan Işık, göreve talip olmasındaki en büyük etkenin ilçeye borcunu ödemek olduğunun altını çizdi, beklentisini de böyle özetledi.

CHP Selçuk Belediye Başkanı Aday Adayı Özcan Işık gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Işık yaptığı değerlendirmelerde partisinin son ilçe kongresini yorumlamasının yanı sıra belediyecilik anlayışını da anlattı. Işık neden Selçuk Belediye Başkanı olmak istediğini şöyle açıkladı; ‘Ben yaylada doğmuş bir Anadolu çocuğuyum. İlk ve orta öğrenimimi burada yaptım. Yine bu ilçenin topraklarında çalışarak kazandığım paralarla yüksek öğrenimimi tamamladım. Uzun yıllar bürokratik yapı içersisinde çalışarak tecrübe edindim. Edindiğim tecrübeler ve hizmet aşkını herkesi kucaklayan, herkesin sorununa çözüm bulmaya çabalayan belediyecilik anlayışımla birleştirerek son beş yılda halkıma hizmet ettim.

İhtiyacı ve sorunu olan hiçbir vatandaşa parti, renk ve etnik grup ayrımı yapmadan yardımcı olmaya çalıştım. En önemli çabam her zaman halkım tarafından iyi hatırlanmaktır.” Halk olmadan belediye, belediye olmadan da halk olmayacağını dile getiren Özcan Işık, belediye başkanı ile halk arasında iletişimin asla kopmaması gerektiğini belirterek belediyecilik anlayışını belediyenin menfaati ile halkın menfaatinin kesiştiği noktada rehberlik yapmak olarak özetledi.

Bürokrasinin varlığının yadsınamayacağının Altını çizen Işık; “ Yapılacak her iş, her hizmet bir takvim içerisindehemen yapılmalıdır. Bürokrasinin hantallığına yapacağınız hizmetler takılırsa bunun nedenini vatandaşa muhakkak anlatmanız lazım. Aksi takdirde halkla ters düşersiniz” dedi.
Kaynak: Sekiz Eylül Gazetesi

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Başaracağına inanıyorum.