site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

İşçi Partisi Selçuk İlçe Başkanının Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü Mesajı

İşçi Partisi Selçuk İlçe Başkanının Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü Mesajı
18.03.2013
A+
A-

iptalyak

İşçi Partisi (İP) Selçuk İlçe Başkanı Seyfi Talyak’ın Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü nedeni ile yayınladığı mesajda “Çanakkale’de yenildiler, Milli Mücadele’de yenildiler, bugün de yenilecekler” dedi.

Çanakkale Zaferi, Milli Mücadele ve Cumhuriyet’in habercisidir. 98. yıldönümünü kutluyoruz! İçimiz buruk, yüreğimiz kan ağlıyor. 98 yıl önce canını, kanını vatan toprağı uğruna feda eden
onbinlerce şehidimiz ne yazık ki mezarlarında rahat değiller. Emperyalist çizmelerini vatan toprağından söküp atmak için ödenen onca bedel sanki boşunaymış! Bugün de emperyalistlerle işbirliği halinde olan vatan satıcıları, bu güzel vatanımızı bölmeye parçalamaya çalışıyorlar. Bir tek kurşun atmadan TSK’yı teslim almaya çalışıyorlar. Başımızda bulunan BOP Eş başkanlığı iktidarı, Türk Milletinin varlığını pazarlık konusu yapıyor. ABD’nin aletleri AKP-BDP (PKK) koalisyon kurarak Türk Milletine savaş açmıştır. Tayyip Erdoğan ve Abdullah Öcalan el ele Türk Milletini anayasadan silmek istiyorlar. Milli onurumuz ayaklar altına alındı. Yüz yıl önce yenilenler “YENİ” işbirlikçiler devşirerek, vatanın bağrına hançerlerini sapladılar. İhanet diz boyu, planlar sinsi, millet uyutulmak isteniyor.

Çanakkale Savaşı, hiçbir devletin, hiçbir ordunun, hiçbir silahın, yurt sevgisinden ve milli onurdan daha güçlü olmadığını, olamayacağını bizlere öğretmişti! Bunu unutmadık unutmayacağız. Şartlar ne kadar ağır olursa olsun, şehitlerimizin emanetine sahip çıkan vatanseverler görev başındadır. Milyonlar vatanın bölünmezliği ve bütünlüğü uğruna yeni bedeller ödemeye hazırdır, bölmeye kalktıkları bu ülke sahipsiz değildir. Çanakkale bir diriliştir. Biz devrimle millet olduk. Türk de biziz, Kürt de biziz, hepimiz büyük Türk Milletiyiz. Kavmiyetçilik kan getirir, millet ise en büyük birlik ve kardeşliktir.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Çanakkale, Milli Mücadele şehitlerimiz olmak üzere tüm şehitlerimizin gününü kutluyor, minnet ve şükranlarımızı bir kez daha sunuyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.