site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

İsabey Kreşi açılıyor

İsabey Kreşi açılıyor
09.10.2017
A+
A-

Selçuk Belediyesi uzun zamandır beklenen İsabey Kreş ve Gündüz Bakım Projesi’ni hayata geçiriyor. İsabey Kreş ve Gündüz Bakımevi 9 Ekim Pazartesi günü eğitime başlıyor.

“Her Mahalleye Bir Kreş” Projesi kapsamında daha önce tamamlanan İsabey Kreş ve Gündüz Bakımevi resmi işlemlerinin ve belediye meclisi tarafından aylık ücret tarifesinin belirlenmesiyle Pazartesi günü hizmete giriyor. 24 – 36 ve 36 – 48 aylık çocuklar için 10’ar kişilik iki ayrı sınıfın bulunduğu kreşte; bir müdür iki öğretmen ve bir temizlik görevlisi olmak üzere toplam dört personel görev yapacak.

Okul öncesi eğitim şart

Okul öncesi eğitimin çocuklar ve toplum açısından önemli bir kazanım olduğunu söyleyen Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı; “Eğitime özellikle de küçük çocuklarımızın eğitimine çok önem veriyoruz. Çünkü bu yaşlarda alınan eğitim, öğrenilen her şey hayatları boyunca onların ufkunun açılması yolunda atılan tohumlardır. O tohumlar sayesinde ilerleyen yıllarda çocuklarımızın kendi yeteneklerini keşfetmeleri, bilgi ve beceri kazanmalarını ve en nihayetinde iyi yetişmiş bireyler olmaları hepimizin hedefidir. Bu hedef yolunda okul öncesi eğitimin çok önemli olduğunu düşünüyorum. İsabey Kreşi’nde de çocuklarımız güvenli ve sağlıklı bir ortamda ilgili yönetmeliklere uygun olarak eğitim görecektir. Ücret tarifemizi özellikle o bölgedeki ailelerimizin ekonomik yapılarını dikkate alarak belirledik. Dolayısıyla kreşimize yakın ailelerin bu fırsattan yararlanmalarını arzuluyorum” dedi.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde 9 Ekim Pazartesi Günü eğitime başlayacak olan İsabey Kreşi ile ilgili ayrıntılı bilgi ve kayıt için 892 69 61 nolu telefondan bilgi alınabileceğini bildirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.