site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

İsabey İlköğretim Okulu’nun 85. Yıl Kutlaması

İsabey İlköğretim Okulu’nun 85. Yıl Kutlaması
29.12.2013
A+
A-

ÝSABEY OKULUNUN ÝLK ÖÐRENCÝSÝ MEHMET SARIDEDEOÐLU ONUR BELGESÝ A

Selçuk İsabey İlköğretim Okulunun kuruluşunun 85. Yılı kutlaması ve yeni binaya kavuşma gecesinde birlik ve beraberliğin en güzeli yaşandı. Okula ilk kayıt olan öğrencilerden hayatta kalan tek kişi olan 95 yaşında ki Mehmet Sarıdede’ye onur belgesi verildi.

Selçuk İsabey İlköğretim Okulu 1927 yılında Selçuk köy iken açılan ilk mektepmiş. 85 yıl içinde üçüncü kez okul binası yeniden yapıldı. Okulun 85. yılı onur gecesi Hitit otelde yapıldı. Okul aile birliğinin öncülüğünde, okul Müdürü Sezai Menteşe Ve öğretmenlerin gayretleri ile geceye Tüm siyasi parti temsilcileri, sivil toplum dernekleri yöneticileri, öğrenci velileri ve Selçuklular katıldı.  Gecede, Okul yapımında emeği geçenlere,  okul yapıldıktan sonra mefruşat donanımlarında yardım edenlere İlçe Kaymakamı Ayhan Boyacı onur belgeleri verdi.

Gecede bir sürpriz yaşandı. Okula 1927 yılında ilk kaydolan öğrencilerden tek kalan Mehmet Sarıdede rahatsız olduğu yatağından kalkarak koltuk değneklere geceye iştirak etti. Kaymakam Boyacı Sarıdede’ye Onur belgesi verdi.

Geceye katılanlar geç vakte kadar eğlendiler.

HABER: DHA VEYSEL EROL SELÇUK

DSC00647

DSC00654

ÝSABEY ÝLKO VE ORTA OKULUNUN 85 CÝ YIL ONUR GECESÝNE SÜPRÝZ ÖÐRE

DSC00654 DSC00661

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz!  Tıklayın !  
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın !  
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR
  1. iskender.b dedi ki:

    İSabaey Okulu şu an selçuğun en iyi okulu etkinlikleri ve eğitim kadrosuyla farkını hissettiriyor

  2. Selçuklu.. dedi ki:

    Ben Selçuk’da bir tek okul bilirim O’ da “Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu”.Başarı etkinliklerle değil ,öğrencilerin merkezi sınavlarda gösterdikleri başarı ile ölçülür.Yapılan bu etkinlikler başarı ile ilgili değil tamamen maddi amaçlar ile ilgili.

  3. muzo dedi ki:

    Sezai MENTEŞE,,,hep yenilikler onunla birlikte gelir. Selçuk’ta Okullar arasında en iyi yöneticidir. yaratıcı ve çok çalışkan bir eğitimci olduğunu tüm selçuklular bilir. İsabey okulunda görev yapan tüm öğretmen, idareciler ve personellerin hayatında başarılar dilerim.