site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

İş Hayatında Başarı İçin İlk Şart Eğitim

İş Hayatında Başarı İçin İlk Şart Eğitim
26.04.2015
A+
A-

ticaretodasi (2)

Selçuk Ticaret Odası’nın üyeleri için düzenlediği seminerde İş hayatında Başarılı Olmanın Yolları Anlatıldı.

Selçuk Ticaret Odası’nın üyeleri için düzenlediği “İşletmelerde Eğitim, Değişim Ve Gelişim” başlığıyla iş hayatında başarılı olmanın yollarının anlatıldığı seminer, Uygulama Otelinde yapıldı. Yönetim Danışmanı Hakan Selçuk tarafından verilen eğitimlerde işletmelerde sıklıkla yapılan hatalar ve çözümleri ile başarılı işletmecilik için püf noktaları verildi.

Seminere Selçuk Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Koray Yolcu, Meclis Başkanı Yusuf Dereli, Yönetim Kurulu üyesi İlkan Gülgün, Meclis üyeleri ve Oda üyeleri katıldı.

İş hayatında başarılı olmanın ilk şartının eğitim almak olduğunu söyleyen Hakan Selçuk, başarıya ulaşmak isteyen bir işletmecinin önce kendisini sonra çevresini iyi tanıması gerektiğini kaydetti. Seminerde ana başlıklarıyla farklı olmak, fiyatı doğru belirlemek, yönetim kapasitesini geliştirmek, hedef müşterileri doğru belirlemek, müşteriyi tanımak, müşteri memnuniyeti ve doğru iletişim kavramları üzerinde duruldu, başarılı ve başarısız uygulama örnekleri gösterildi.

Seminere katılan Oda üyelerinin deneyimlerini de paylaştıkları, interaktif bir ortamda gerçekleşen eğitim sonunda Oda Başkanı Koray Yolcu, Yönetim Danışmanı Hakan Selçuk’a ilçemizin bereket sembolü olan Artemis heykeli hediye etti. Hakan Selçuk’la Ticaret Odası tarafından verilen KOSGEB girişimcilik eğitimlerinde de birlikte çalıştıklarını söyleyen Başkan Koray Yolcu, bu eğitimlerin mevcut işletmecilerimize de uyarlanması fikrinden yola çıkıldığını ve 70 saat süren uygulamalı girişimcilik eğitimlerinin bir konsantresi olduğunu söyleyerek, katkılarından dolayı Yönetim Danışmanı Hakan Selçuk’a teşekkür etti.

ticaretodasi (1)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.