site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

İnsanlığımız Ölmüştür Başımız Sağolsun

İnsanlığımız Ölmüştür Başımız Sağolsun
25.05.2014
A+
A-

chp

Polis şiddetiyle ya da ihmalle ya da nefretle kısaca haksız yere ölen vatandaşlarımızın kanı kurumadan devlet terörü bir yenisini ekliyor acılarımıza.

Biz ne zaman bu kadar gaddar, gencecik insanların ölümünü siyasetle açıklayabilecek bir millet haline geldik. “Yaradılanı Yaradandan ötürü seven” bizler, bizi bu kadar birbirimizden nefret eder hale getirenleri hala nasıl alkışlıyoruz.

21. yy “ileri” demokrasisinde bizim gibi düşünmeyenleri döverek, öldürerek susturma düsturuna ne zaman eriştik.

Ne acıdır ki bu ülkenin başbakanı yüzlerce ölümün ortasında vatandaşını yumrukluyor, vatandaşının yüzüne öfkesini kusuyor, danışmanı vatandaşı tekmeliyor, toplu katliam gibi bir maden faciasının ardından bu ülkenin başbakanı biz sandıkta hesabını verdik diyor. Bu ülkenin başbakanı “ben diktatör olsam sokakta dolaşamazsınız” diyor ve 1 saat sonra Cemevinde cenazeye giden bir vatandaş gerçek mermi ile vurularak hayatını kaybediyor.

Biz ölümün siyasi boyutunu ne zaman belirledik.

Yolsuzluklar, hukuksuzluklar, cinayetler, polis şiddeti, ihmaller, ölümler ülkenin her köşesini sarmışken AKP hükümeti meşruiyetini yitirmiştir.

Nefret tohumları ekerek bir ülke yönetilemez.

Bir ülkede hakimler savcılar talimatla iş yapıyorsa; avukatlar dövülüyorsa; valisi, kaymakamı, polisi öldürdükçe ödüllendiriliyorsa; yüzlerce insanın ihmalle ölümünün sorumlularını hükümet koruyorsa ve bunlar siyaset adı altında yapılıyorsa ne yazık ki bu ülkede vicdan kalmamıştır.

Hangi siyasi görüşe sahip olursa olsun insanlığımıza yakışanı yapmak için bu düzene karşı çıkmak, birbirimize tahammül etmek zorundayız.

22.05.2014 günü katıldığı cenazede polis şiddeti ile hayatını kaybeden Uğur KURT a Allah tan rahmet ailesine ve dayanma gücü kalmayan milletimize başsağlığı diliyoruz.
Yarın yeni cinayetlere uyanmamak umuduyla.

CHP SELÇUK İLÇE ÖRGÜTÜ

YORUMLAR
  1. anonim değil C.C. dedi ki:

    bu ülkede belediye başkan adayı bayana el kaldırıyorsa, bu ülkede bir aday ve yandaşları devlet malına zarar veriyorsa, bu ülkede bir belediye başkan adayı genel merkezde tekrar aday olmak için para dağıtıyorsa(rakamı bilerek yazmıyorum), bir belediye başkanı yandaşlarını çalışıyormuş gibi gösterip bir gün bile çalışmayanlara maaş ödüyorsa, bir belediye başkanı seçim kazanmak için alevi dedesine 500 bin tl götürürken yakalanıp dayak yiyorsa, bir partide sadece bir kişi (YILMAZ BÜYÜKERŞEN) dürüst çalışıyorsa zaten insanlık ölmüştür…bir ülkede ölen insanların cenazeleri üzerinden siyaset yapıyorsa o ülkede vampirler var demektir.

  2. tekin dedi ki:

    ya bi yürü git cc. zihniyetinize ben sizin..siyaseten yapılan hataların sonucu bu kadar ölen insan sen kalkmış hala siyaset yapma etme diyosun…!

    1. anonim değil C.C. dedi ki:

      siyaset hatasıyla ölenlerin sorumluları bunlar zaten miting yapılır ama insanların eline molotof veren polisin üstüne salan, esnafa, kamu kurumlarına zarar verenlerin suçu yok yani senin kafa ayık olduğu zaman cevap yaz

  3. Anonim dedi ki:

    Bir ülkede o ülkenin başbakanı halkını karpuz gibi ikiye bölmüşse, o başbakan herkese her ortamda sürekli kavga ediyor hakaretler yağdırıyorsa, o başbakan bütün milli varlıklarımızı yok pahasına özelleştirmiş ise, o başbakanın oğullarının gemicik filoları hızla büyüyorsa, o başbakan oğluna paraları sıfırla diyorsa, o başbakanın bakanı reza zarrabın önüne yatacak kadar düşmüşse, o aşbakanın bakanına takım elbise ve çikolata kutularının içinde dolarlar gidiyorsa, o başbakanın bakanı Kur’an’ı Kerim ile bakara makara diyerek dalga geçiyorsa, o başbakanın bakanı koluna 700 milyarlık saat takıyorsa, o başbakanın bakan çocuklarının evinde para sayma makinaları ve kasalar bulunuyorsa, o başbakan polise halkını vurması ve öldürmesi için emir veriyorsa, o başbakan terör örgütü ile kucaklaşmışsa, o başbakan o ülkenin ordusunu, gazetecisini, akademisyenini aydın insanları kumpaslarla hapislere tıkıyorsa vs. vs. vs……….

    1. Artemisiaaa dedi ki:

      Bunları ne kadar çok yaparsa o kadar da çok alkış alıyor, deli gibi siyasetini vesaire övüyorlar ona tapıyorlar resmen. Bunlar iyi günlerimiz kıymetini bilin yarın daha kötü günler bizi bekliyor.

      1. Anonim dedi ki:

        selçukta da bir model vardı bu saydıklarınız için. ha gemicikler ve ayakkabı kutuları yoktu belki görünürde de… görünmeyeninde neler olduğu yakında çıkçak merak etmeyin. güce tapan her daim olacak. siz tapmayın ve evlatlarınızı öyle yetiştirin o bile yeter.

  4. SELCUKLU dedi ki:

    SİZDEN GELECEK İNSANLIK YERİN DİBİNE GİRSİN SİZLER SELCUGU ÖLDÜRDÜNÜZ ESAS KATİL SİZLERSİNİZ SENELERCE SELCUK HALKINI SÖMÜRDÜNÜZ VE ÖLDÜRDÜNÜZ SİZLERDEN UTANIYORUM BIRAKIN ARTIK SELCUGUN YAKASINI UMUTLAR YEŞERSİN YENİ İNSANLAR GELSİN BÖYLE PARTİCİLİK OLMAZ BIRAKIN ARTIK VEFA SEVGİSİNİ SELCUGU BİTİRDİ

    1. Artemisiaaa dedi ki:

      Memleketin hali içler acısıyken Selçukta nasıl umutlar yeşerecek sormak istiyorum. İş sadece Selçukla kalsa iyi ne ala, dediğiniz gibi olsun derdim.

  5. ANONİM dedi ki:

    İnsanlığımızı yitirmişiz gerçekten yazık çok yazık alevi sünni gencecik bir insan öldü ve ölmeye devam ediyor belki bir gün bizim çocuklarımızın başına gelecek hiç mi bunu düşünemiyorsunuz. C.C burda sallamak kolay git mahkemeye aç davanı bu kadar eminsin madem bu ne hırs bu ne kin

  6. anonim değil C.C. dedi ki:

    ölenler hep hep insan kimisi ekmek parası için kimisi polise molotof atarken.insanların inançlarını sömürmeyi bırakın.somada madende şehit olanlardan da alevi olanlar var.biz insanlar ölüyor diyoruz siz belirli kişileri imtiyaz istiyorsunuz.mahkeme diyorsunuz ya gerekli yerlerde bilgiler var zaten 15 yıl belediye başkanlığı yapmış bir kişinin o kadar çok aşağılanmasına gönülleri razı olmazmış…

  7. Anonim dedi ki:

    Ne yazık ki asıl güce tapan sizlersiniz. Tayyip size bir güç yarattı. Siz de o gücün kurbanısınız. Tayyip kendi gücü ile zehirleniyor. Sizde o güç ile zehirleniyorsunuz farkında değilsiniz. Yakın zamanda sizlerde Tayyibin hışmına uğrayacaksınız. Daha düne kadar Fetullah ile can ciğer kuzu sarması olan AKP ve Tayyip bugün düşman oldular. Tayyip ve AKP dün adalet ve yargı ile intikam almaya çalışırken bugün o yargı tersine döndü Tayyipten hesap soruyor. Sizde aynı duruma düşeceksiniz. Hepiniz birer birer şu yada bu şekilde adalet arayacaksınız, ya da başka bir hayal kırıklığına uğrayacaksınız. B u ateş sizi de yakacak….Bu güç sizi zehirliyor….

  8. Manidar dedi ki:

    Siyasetçilerin yaptığı tek şey laf salatası o, ona ,o, ona laf sipariş ediyor, vatanı,milleti,halkı düşünen yokkkk