site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

İngilizce Konuşmak Artık Çok Kolay

İngilizce Konuşmak Artık Çok Kolay
05.10.2012
A+
A-

Selçuk Belediyesi ve Toplum Gönüllüleri Vakfı işbirliği ile hayata geçirilen Genç Bank Projesinde yer alan gönüllü gençler ilçede çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Selçuk Belediyesi Kültür Müdürlüğü ve Genç Bank ekibi ile Pamucak’ta gerçekleştirilen yaz kampının ardından Genç Bank ekibi Selçuk’ta yaşayan gençler için “İngilizce Konuşma Kulübü” kuruyor.

1 Ekim Pazartesi günü saat 16:30 başlayacak olan “İngilizce Konuşma Kulübü”15-25 yaş arasında İngilizce pratiğini geliştirmek isteyen gençlerehaftada bir gün iki saatlik ücretsiz kurs verecek. Kursta gençler sevdiği filmleri, gündemde olan konuları, hikayelerini İngilizce anlatarak ve dinleyerek pratiklerini geliştirebilecek. Yaz Kampında birçok gencin İngilizce iletişim kuramadıklarını ve gençlerden kurs açılması yönünde kendilerine talep geldiğini dile getiren Toplum Gönüllüleri Vakfı ve Genç Bank Projesi Koordinatörü Can Ercebe “Gençlerimiz açılacak olan kulüp sayesinde pratik İngilizce konuşma dilini diyaloglarla rahatlıkla öğrenebilecekler. Kulübe başvurmak isteyen genç[email protected] adresine ad soyad ve telefon numaralarını göndererek veya Tansaş binası üzerinde bulunan Genç Bank ofisine gelerek şahsen başvurabilirler” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.