site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

İngiliz İzcilerden Sekiz Eylül İlkokulu Ziyareti

İngiliz İzcilerden Sekiz Eylül İlkokulu Ziyareti
19.05.2013
A+
A-

sekizeylul-ilkokulu (2)
İngiltere New College, Swindon izcileri Sekiz Eylül İlkokulunu Ziyaret Etti.

10 mayıs 2013 Cuma günü her yıl olduğu gibi  Sekizeylül İlkokulu  İngiltere’den gelen  konuklarını ağırladı. İngiltere New College, Swindon izci takımı 8 Eylül İlkokulu’nu ziyaret etti. New College izcileri ve izci lideri Carla Hitch  İle Sekizeylül ilkokulu izci lideri Barış Tepe ve izcileri ile 1 / C sınıfını  ziyaret ettiler. Daha önceden iki liderin planlaması ile gerçekleştirilen bu ziyarette  çeşitli etkinlik ve paylaşımlar sergilendi.

Birlikte sosyal ve eğitsel faaliyetler paylaşıldı. 1/C sınıfı hazırlamış olduğu gösteriyi sergiledi. New College izcileri de kendi gösterilerini ve çocuk şarkılarını paylaştılar.

Geleneksel çocuk oyunlarımızdan mendil kapmaca oyunu konuklara anlatıldı. Hep birlikte  okul bahçesinde mendil kapmaca oyunu oynandı. Okulun bölümleri ve yapılan çalışmalar konuklara anlatıldı. Birlikte izci şarkıları söylendi. Kukla gösterileri sergilendi. Karşılıklı hediyeler verildi. Yeniden görüşme dilekleri ile konuklar uğurlandı.

sekizeylul-ilkokulu (1)

YORUMLAR
  1. doğrucu dedi ki:

    10 Mayıs’ta Sezai Bey’in okulda ve fotoğrafta ne işi var? Müdür Vekili Yeşim Macit değil mi?